Tomáš Zápotočný Články

Přidat hráče do záložek

Zápotočný přestoupil ze Sparty do Příbrami

Obránce Tomáš Zápotočný přestoupil ze Sparty do Příbrami. O dohodě informoval web letenského týmu, kde Zápotočný hrál od začátku roku 2011. Zápotočný by za Příbram, jejímž je odchovancem, mohl nastoupit už v sobotu na hřišti Slovácka. Podrobnosti transferu zveřejněny nebyly.

Zápotočný: Doufám, že jsem šanci chytil za pevné pačesy

Před derby se Slavií se díky zranění spoluhráče Vlastimila Vidličky dostal do základní sestavy Sparty a ve dvou ze tří zápasů otevřel skóre. Letenský bek Tomáš Zápotočný se z náhradníka stává hráčem, který střelecky táhne Pražany.

Zápotočný: Lidi nám nevěřili, ale porážky jsme odčinili

Jako cenný výsledek, který má udělat tečku za nedávnou herní i výsledkovou krizí Sparty, bral výhru nad Athleticem obránce Tomáš Zápotočný, jenž sebevědomí finalisty minulého ročníku soutěže nalomil vedoucím gólem. Po vítězství 3:1 si cenil toho, jak tým zareagoval na sérii čtyř proher.

Pilař zaplatí za simulování 30 tisíc, Zápotočný přijde o dva duely

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR udělila plzeňskému záložníkovi Václavu Pilařovi pokutu 30 tisíc korun za nafilmování penaltového faulu v utkání 19. první ligy na Spartě. Letenský obránce Tomáš Zápotočný za surový zákrok ve stejném utkání na hostujícího Daniela Koláře dostal trest na dva soutěžní zápasy.

Pilař a Zápotočný půjdou před disciplinární komisi

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s plzeňským Václavem Pilařem a sparťanem Tomášem Zápotočným po vzájemném utkání 19. ligového kola a oba hráče předvolala na své příští zasedání. Pilaře si komise pozvala kvůli nafilmovanému pádu, který vedl k penaltě, a Zápotočného kvůli hrubému faulu na Daniela Koláře.

Zápotočného cílem je zisk titulu

Defenzivní univerzál Tomáš Zápotočný přichází z Besiktase do Sparty s cílem zkvalitnit konkurenci v letenském celku a pomoci mu k obhajobě ligového titulu. Pokud by se mu to podařilo, získal by svůj čtvrtý mistrovský primát v kariéře a třetí po sobě, navíc každý s jiným týmem.

Do Sparty přestupuje Tomáš Zápotočný

Sparta Praha hlásí první posilu zimního přestupního termínu. V noci na dnešek se s ní na tříapůlroční smlouvě domluvil stoper Tomáš Zápotočný, kluby jsou na transferu předběžně dohodnuty.

Besiktas již nepočítá se Zápotočným, prý ho pustí do Büyüksehiru

Český obránce Tomáš Zápotočný podle tureckých médií opustí Besiktas Istanbul. Prý s ním už nepočítá německý trenér Bernd Schuster, který potřebuje uvolnit místo pro nové portugalské posily. Nejblíže k angažování Zápotočného má jiný istanbulský celek Büyüksehir Belediyespor, který se údajně již dohodl s Besiktasem.

Zápotočný věří, že po týdnech nejistoty zakotví v Besiktasi

Tomáš Zápotočný se už zřejmě nemusí stresovat tím, kde bude hrát v nové sezoně. Devětadvacetiletý zadák po týdnech nejistoty věří, že se napevno usídlí v týmu Besiktase Istanbul, s nímž dnes přicestoval do Prahy jako soupeř Plzně před čtvrtečním úvodním duelem 3. předkola Evropské ligy.

Bursaspor ukončil vládu istanbulských celků, titul slaví i Zápotočný

Za 53 let existence turecké ligy slavila titul jen čtveřice týmů. Nadvládu istanbulských týmů Fenerbahce, Galatasaraye a Besiktase dosud dokázal zastavit na přelomu 70. a 80. let pouze Trabzonspor. Na další "turecké povstání" se muselo čekat dlouhých 26 let, než se v neděli stal senzačním mistrem Bursaspor.

Zápotočný: Chtěl jsem Besiktasi dokázat, že na to mám

Když český fotbalista Tomáš Zápotočný v létě opustil jako nepotřebný hráč Besiktas Istanbul a zamířil na roční hostování do jiného tureckému klubu Bursasporu, stanovil si osobní cíl - skončit v lize s novým týmem před svým bývalým zaměstnavatelem. Po polovině soutěže svůj smělý plán plní.

Zápotočný odchází z Besiktase na hostování do Bursasporu

Český obránce Tomáš Zápotočný se neprosadil do základní sestavy Besiktase Istanbul, proto odchází na roční hostování do jiného tureckého celku Bursasporu. Součástí hostování je i opce na případný přestup. Besiktas to dnes potvrdil na svém webu.

Zápotočnému hrozí vysoká pokuta

Kolem českého fotbalisty Tomáše Zápotočného je v Turecku od soboty rušno. Obránce Besiktase si totiž v ligovém zápase proti Denizlisporu vykoledoval za urážku rozhodčího červenou kartu, za níž mu hrozí pořádná pokuta a také zastavení činnosti možná až na tři zápasy. Nad jeho klubem se zase vznáší jednozápasový trest za následné výtržnosti diváků.

Zápotočný v přípravě pomohl brankou Besiktasi k výhře nad Schalke

Český fotbalový obránce Tomáš Zápotočný se brankou podílel na tom, že jeho nový tým Besiktas Istanbul dokázal na rakouském soustředění porazit druhý celek uplynulého ročníku německé ligy Schalke 2:1

Zápotočný přestoupil do Besiktase

Český reprezentant Tomáš Zápotočný se stal posilou tureckého Besiktase Istanbul. 27letý obránce přestoupil do čtvrtého celku uplynulého ročníku turecké ligy z Udine a následoval tak svého spoluhráče z Itálie Tomáše Sivoka. V novém působišti podle oficiálních stránek Besiktase prošel zdravotními testy a podepsal smlouvu na tři roky s následnou roční opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele