Vagner chce do Anglie. Do Manchesteru nebo do Chelsea?

Útočník CSKA Moskva Vagner Love chce na západ. Čtyři roky drancoval brazilský forvard obrany v ruské lize a po dalším famózním střeleckém představení v letošní sezóně je téměř jisté, že tentokrát už armádní klub svého elitního dělostřelce neudrží.

Vágner Love na odchod z CSKA Moskva nemyslí

CSKA Moskva dnes nastoupí v Nancy k utkání Poháru UEFA a zápasem ve Francii zakončí sezonu 2008. V médiích se hodně spekuluje, že by se mohlo jednat o poslední zápas, který v dresu ruského klubu sehraje brazilský útočník Vágner Love, ten má ale jiné plány a na východě Evropy je spokojen...

Giněr: Pokud Vágnera bude chtít Real, přemluvím ho, ať jde

Pokud o útočníka CSKA Moskva Vágnera bude stát Real Madrid, prezident Jevgenij Giněr bude chtít Brazilce za každou cenu prodat. Giněr to prohlásil bezprostředně po utkání s Rubinem Kazaň, které Vágner rozhodl hattrickem.

Nejen Higuaín a Eto'o. Zaskvěl se i Vágner Love

V předních evropských ligách se v posledním kole podařilo několika střelcům předvést nevšední představení. V sobotu se čtyřikrát trefili Gonzálo Higuaín z Realu Madrid a barcelonský Samuel Eto'o, v pondělí je napodobila hvězda CSKA Moskva Vágner Love.

Vágner Love místo volna trénoval

Fotbalisté CSKA Moskva, kteří nereprezentovali své země, dostali během reprezentační přestávky šestidenní volno. Předpokládalo by se, že Vágner Love odcestuje do Brazílie užít si dovolené, ale chyba lávky.

Je éra Brazilců v CSKA u konce?

CSKA v minulých letech dominovalo ruskému fotbalu a skvěle si počínalo také v Evropě. Právě zlaté časy armádního klubu jsou spojovány s příchody Brazilců. Poslední dobou ale nastávají časy zlé. A ty možná budou ve znamení jejich rozprodeje.

Vágner Love umí v kritických chvílích zabrat

Písničku jednou jsi dole, jednou nahoře si možná Vágner Love pobrukoval v posledních dnech. Brazilský útočník zažil dvě rozdílná derby. Po jednom byl zatracován, po druhém zase vynášen do nebes.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele