8. kolo
24.10.2009 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real se s Gijónem rozešel bez branek

Bezgólová remíza a dělba bodů je výsledek cesty Realu do Asturie. Domácí se slavným rivalem nedali zastrašit a dokonce několikrát sahali i po třech bodech. Bílý balet se tak nevzpamatoval z prohry s AC Milán a ztratil další body.

Domácí i hosté nastoupili v očekávaných sestavách. První čtvrthodina hry patřila domácím, aktivitou hýřil zejména Barral, odchovanec Bílého baletu. Nejprve přestřelil De la Cuevas, poté po nebezpečném centru Morána odvrátil Pepe a stejný hráč nevyužil chyby vybíhajícího Casillase.

Poté se ujal iniciativy Real a Kaká vyslal ránu na branku Gijónu, kterou zneškodnil Juan Pablo. Následně nevyužil Raúl pěkného pasu Granera, na druhé straně hlavičkoval po přímém kopu nad Barral. Kapitán Realu pak střílel těsně vedle po skrumáži ve vápně domácích.

Hra Bílého baletu byla v druhé části první půle předvídatelná a pramálo nebezpečná. Naopak těsně před koncem zahrozili domácí. Casillas vyrazil střelu De las Cuevase, který se prohnal kolem Marcela. O minutu později střílel po kombinaci Lory a Morána vedle Barral.

První vážnější akcí druhého poločasu byla v 53. minutě souhra Ramose a Kaká, kterou zakončil přízemní střelou Granero, toho však výborně vychytal Juan Pablo. Za domácí kontroval pěkným centrem Canella, který odvrátil Xabi Alonso.

Další příležitost měl v 68. minutě Kaká, ale jeho přímý kop vyrazil v poslední chvíli Juan Pablo. O deset minut později po akci Raúla a Granera přestřelil Xabi Alonso. V 80. minutě sice Raúl skóroval, ale brance předcházela ruka Kaká. V 85. minutě podběhl centr Juan Pablo a až v poslední chvíli vyboxoval míč na roh. A když neskončila úspěchem ani hlavička Raúla po centru Ramose, rozešly se oba týmy bez branek.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (8)

Přidat komentář
berger321

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To jses na ten smatlavej balet moc hodnej 4-1 a je to

Reagovat
vanGomm

Real vyhraje tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Real musi vyhrat!!! 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 ... Hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele