Další články

Girona má druhou letní posilu, z Bragy koupila útočníka Ruize

Kádr Girony čeká přestavba a její součástí se stal Abel Ruiz. Španělský útočník je druhou letní posilou třetího týmu uplynulé sezony LaLigy, katalánský celek ho získal na přestup z Bragy.

Real Madrid se rozloučil s Nachem, obránce posílil saúdskoarabský Al-Qadsiah

Nacho reprezentuje Španělsko na evropském šampionátu v Německu a současně s tím se mu povedlo vyřešit další budoucnost. 34letý obránce odchází z Realu Madrid do Saúdské Arábie, podepsal dvouletou smlouvu s Al-Qadsiah FC.

Real Madrid opustí další zkušený hráč, útočník Joselu míří do Kataru

Kabinu Realu Madrid po úspěšné sezoně završené dalším triumfem v Lize mistrů opouštějí hned tři zkušení hráči. Kopačky na hřebík za několik dní pověsí Toni Kroos, končící smlouvu neprodloužil obránce Nacho a nového zaměstnavatele bude mít rovněž útočník Joselu.

Espanyol si vybojoval návrat do LaLigy, Braithwaite čeká na další nabídku

Španělská nejvyšší soutěž v příští sezoně znovu nabídne hned šest katalánských derby. Letos se o region praly Girona s Barcelonou, k nimž se opět připojí Espanyol.

Cillessen neodolal dalšímu angažmá v LaLize, přestoupil do Las Palmas

Jasper Cillessen ve svých 35 letech vyráží na ještě jedno zahraniční angažmá. Zkušený nizozemský brankář tento týden opustil Nijmegen a přestoupil do Las Palmas, na Kanárských ostrovech podepsal smlouvu na dvě sezony.

Nepouštím si do hlavy žádné pochybnosti, říká Krejčí o angažmá v Gironě

Ladislav Krejčí (25) se s českou reprezentací chystá na druhé utkání Eura proti Gruzii a zároveň si zvyká na to, že už není hráčem Sparty, nýbrž katalánské Girony. Že by ale trpěl nějakou nervozitou z toho, co ho v příští sezoně čeká?

Návrat do rodné Kolumbie: Falcao po 15 letech v Evropě posílil Millonarios

Radamel Falcao po vypršení smlouvy v Rayu Vallecano po dlouhých 15 letech opouští evropské trávníky. Osmatřicetiletý kanonýr si poprvé zahraje profesionální fotbal v domovské Kolumbii, dohodl se na spolupráci s Millonarios FC.

Dvacet milionů za Hancka je málo, Feyenoord odmítl nabídku Atlética

Obránce Feyenoordu Dávid Hancko (26) dokázal svými výkony zaujmout hned několik elitních klubů, jeho největším nápadníkem má být momentálně Atlético Madrid. Podle serveru 1908.co.uk učinil španělský tým první nabídku ve výši 20 milionů eur, kterou rotterdamský celek okamžitě smetl ze stolu.

Baraja zůstává ve Valencii, Netopýři s trenérem prodloužili kontrakt

Rubén Baraja si protáhne angažmá na lavičce Valencie. Španělský klub se svým trenérem a někdejším záložníkem podepsal novou smlouvu, jeho služby si zajistil do června 2026.

Ramos po roce opouští Sevillu. Vydá se na závěr kariéry do zámořské MLS?

Sevilla potvrdila konec Sergia Ramose, jenž odmítl prodloužit končící smlouvu. Osmatřicetiletý stoper má jednat se San Diegem, které od roku 2025 rozšíří MLS.

Krejčí po přestupu do Girony: Jsem rád, že se to zvládlo před šampionátem, snad mi to tam sedne

Ladislav Krejčí považuje za důležité, že se jeho přestup z pražské Sparty do Girony dotáhl ještě před začátkem mistrovství Evropy a nyní se už s reprezentací může naplno soustředit do vstup do turnaje. Pětadvacetiletý obránce označil přesun do španělské nejvyšší soutěže za jeden ze splněných životních snů. Věří, že mu herní styl Girony bude sedět a těší se i na Ligu mistrů. Řekl to v nahrávce pro média od reprezentace.

Krejčího odchod je zpečetěn, kapitán Sparty se stal nejdražší posilou v historii Girony

Když Ladislav Krejčí v posledním zápase sezony proti Plzni střídal, v očích se mu blyštěly slzy a letenským ochozům mával na rozloučenou. Věděl, že po zisku doublu pro něj končí nejen sezona, ale i úspěšné působení v pražské Spartě. To se teď ostatně potvrdilo - kapitán klubu, který vyhrál poslední dva ligové tituly, podepsal se španělskou Gironou smlouvu na pět let.

Dovbykův agent jednal s kluby z Itálie, útočník se koncentruje jen na ME

Zajímavé jméno si během uplynulých měsíců udělal Artem Dovbyk. Ukrajinský útočník se rychle stal jednou z klíčových postav Girony a katalánskému klubu pomohl k historické třetí příčce v tabulce španělské ligy, nyní ho čeká mistrovství Evropy a také spekulace o dalším stěhování.

Leverkusen představil druhou posilu, koupil záložníka Garcíu

Leverkusen letos vyhrál německou ligu i pohár, vedení ale nehodlá usnout na vavřínech a ještě před startem mistrovství Evropy získalo druhou letní akvizici, kádr posílil dosavadní kapitán Girony Aleix García.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele