6. kolo
22.09.2024 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borja Mayoral (© AFP)

Čtvrtá remíza a teprve třetí gól. Getafe získalo doma proti Leganés jen bod

Nedělní bitva mezi Getafe a Leganés na stadionu Coliseum přinesla po výsledku 1:1 dělbu bodů. Domácí zapsali již čtvrtou letošní remízu v LaLize, přičemž doposud vstřelili pouhé tři branky.

Leganés mířilo do Madridu s elánem po svém prvním vítězství v sezoně z minulého kola. Naopak domácí stále marně čekali na triumf, ačkoli na vlastní půdě drželi sérii bez prohry (0-2-0). Getafe od úvodního hvizdu převzalo iniciativu, ale gólmana hostů Marka Dmitroviče neohrozilo. Naopak to mohli být hosté, kteří měli šanci jít do vedení, ale možnosti Óscara Rodrígueze a Juana Cruze zůstaly nevyužity.

Leganés tyto příležitosti vlily novou krev do žil, což potvrdil i Mauro Arambarri, jehož nůžky ovšem Dmitrovič dokázal výborným reflexem zneškodnit. Po úvodním poločase se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po přestávce se Getafe snažilo znovu převzít kontrolu nad zápasem. Do šancí se dostali Djené Dakonam a Christantus Uche, ale ani jeden z nich Dmitroviče nepřekonal. Kvalita hry s postupujícím časem klesala, a když už se zdálo, že tato bitva skončí 0:0, poslal hosty do vedení po přímém kopu Roberta Lópeze Jorge Sáenz. Vypadalo to, že Getafe bude muset překousnout porážku, ale dostalo šanci na vyrovnání. Po faulu Sáenze v pokutovém území proměnil penaltu Borja Mayoral.

Remíza není ideální ani pro jeden tým. Getafe zůstává v sestupovém pásmu s pouhými čtyřmi body a pouhými třemi vstřelenými góly, Leganés se posunulo na 14. místo.

Autor: Livesport.cz / Gregor Hynds

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele