4. kolo
01.09.2024 19:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

José Bordalás (© AFP)

V Getafe nebyla přes hodinu vidět střela na bránu. Real Sociedad ubránil remízu

Vlažný souboj čtvrtého kola LaLigy mezi domácím Getafe a Realem Sociedad skončil remízou 0:0. Ani jeden z týmů dokonce do 70. minuty nevystřelil na branku. Azulones tak pokračují ve své šňůře remíz na úvodu sezony, celek ze San Sebastián může po nevydařeném minulém zápase alespoň stavět na čistém kontě.

Getafe do zápasu vstupovalo s tím, že chce konečně nastartovat sezónu proti podprůměrně hrajícímu Sociedadu. La Real byl bez suspendovaného talismanu a vítěze evropského šampionátu Mikela Oyarzabala, což také možná přispělo k poněkud bezzubému prvnímu poločasu, v němž si ani jedna strana nevypracovala skutečnou příležitost. Nejblíže byl Umar Sadiq, když těsně netrefil centrovaný míč Sergia Gómeze.

Nedostatek gólových akcí asi nebyl překvapivý, jelikož minulý zápas domácích proti Rayu Vallecanu dokonce skončilo bez jediné střely na branku. Do první větší šance se dostal Christantus Uche, když prokličkoval až do pokutového území, ale jeho následná střela z úhlu byla zblokována. Trvalo to až do 71. minuty, než jeden z brankářů musel předvést zákrok, ale pokus Omara Aldereteho z dálky nedokázal Álexe Remira skutečně potrápit.

Do konce zápasu už větší šance nepřišla a neatraktivní souboj tak dopadl bezbrankovou remízou. Byl to obzvláště frustrující večer pro Sociedad, který vzhledem ke svým evropským ambicím nabídl jen velmi málo směrem dopředu a nyní má na kontě pouhé čtyři body ze čtyř zápasů. Co se týče Getafe, to znovu nedokázalo skórovat a v letošní sezoně zůstává pouze na jedné vstřelené brance.

Autor: Livesport.cz / Fabio Duarte

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele