4. kolo
13.09.2024 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Geoffroy-Guichard (© Profimedia)

AS Saint-Étienne - Lille OSC 1:0

Saint-Étienne se ve čtvrtém kole dočkalo první vstřelené branky i výhry a možná trochu překvapivě to odnesl účastník Ligy mistrů z Lille, nováček dal jedinou branku hned v úvodu.

Domácí v úvodních třech kolech neskórovali a to změnili už v šesté minutě. Davitašviliho centr z pravé strany se dostal až k volnému Cafarovi, který dostal čas ke zpracování a parádní ranou otevřel střelecký účet - 1:0.

První poločas přinesl otevřenou podívanou a šance se střídaly na obou stranách. Za hosty nebezpečně hlavičkoval André a porci smůly si vybral Zhegrova, když orazítkoval břevno. V domácím dresu hrozil především Cafaro, v 18. minutě mu radost pokazil Chevalier a dorážející Stassin poslal míč nad, těsně před odchodem do kabin se pak opět musel činit Chevalier.

Po změně stran se obraz hry neměnil a v 71. minutě se za pojistkou hnal Stassin, ten unikl defenzívě a další dobrý zákrok musel tasit Chevalier. Tlak Lille se dostavil až v závěru a ve vyrovnání ho neproměnil nepřesně mířící David. Obrovskou šanci po něm spálil Bakker, pět minut před koncem se ocitl sám před Larsonneurem a pálil jen do domácího brankáře.

Výsledek 1:0 zůstal konečný a nic na tom nezměnila ani druhá minuta nastavení a v ní příležitost Davitašviliho, který trefil brankovou konstrukci.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele