základní část, 6. kolo
31.08.2024 18:00 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Oslavy hráčů Zemplínu Michalovce (© Zemplín Michalovce)

KFC Komárno - Zemplín Michalovce 1:3

Úvodné minúty malo Komárno veľmi dobré, keďže Sylvestr hlavičkou iba o milimetre minul bránu a vzápätí Lukáč zneškodnil pokus z diaľky. Paradoxne sa do vedenia dostali Michalovce po tom, ako sa Enzo Arevalo odpútal od svojho strážcu a pokusom po trávniku otvoril skóre.

Domáci dokázali vyrovnať v 56. minúte, pretože Bayemi na konci peknej akcie ešte posunul na voľného Voleského a ten z päťky napol sieť, avšak VAR odhalil tesný ofsajd. Zemplín v 73. minúte v podstate rozhodol o svojej výhre, nakoľko Alexandros Kyziridis potreboval iba dve minúty na hracej ploche, aby z hranice šestnástky trafil k žrdi.

Iskierku nádeje chcel vykresať Bayemi, strela mu nesadla ideálne a Sahinovič ju vytesnil. V 90. minúte Sliacky spadol v pokutovom území a aj keď najskôr bolo odpískané jeho filmovanie, tak VAR všetko zmenil a po faule Šimka premenil pokutový kop Šimon Šmehyl.

Komárno nakoniec nebodovalo, nakoľko po nedovolenom zákroku debutanta Sluku sa z bieleho bodu nemýlil ani Matúš Marcin. Michalovce vyhrali prvý zápas v sezóne a vďaka trom remízam majú celkovo šesť bodov, vďaka čomu poskočili na šieste miesto tabuľky. Komárno ostáva predposledné.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele