základní část, 6. kolo
31.08.2024 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Mestský štadión Skalica - "Letňák" (© MFK Skalica)

MFK Skalica - FC Košice 0:0

Košice vstúpili do zápasu aktívnejšie a Innocenti sa dostal do prvej šance, ale zakončenie zblízka mu zneškodnil Junas. Na druhej strane Krčík prešiel do pokutového územia, z uhlu strieľal do Šípoša. Po polhodine hry center Bokrosa nebezpečne padal, takže domáci gólman sa musel činiť.

Najväčšiu možnosť si vypracoval domáci Leginus, no pálil do žrde. Po zmene strán posúval Fábry loptu pred prázdnu časť brány na voľného Moronga, v hodine dvanástej sa do toho vložil Bokros. Šípoš následne kryl takisto pokusy z diaľky od Nagya aj Fábryho.

Skalica zatlačila v úplnom závere, lenže Šípoš si poradil s pokusmi Moronga, Sheuna aj Kopasa. Na Záhorí tak gól nepadol a oba tímy si rozdelili po bode. Domáci ostávajú na poslednom mieste tabuľky s tromi bodmi.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele