základní část, 11. kolo
20.10.2024 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Žiliny (© MŠK Žilina)

MŠK Žilina - Dukla Banská Bystrica 2:0

Žilina mohla vyhrávať už po niekoľkých desiatkach sekúnd, avšak strelu Ďuriša z osi pokutového územia bravúrne vytesnil Trnovský. Na druhej strane vyskúšal ranu z diaľky Rymarenko, loptu smerujúcu po brvno skvele vyškriabal Belko. V 24. minúte Pekarík objavil osamoteného Sauera, ten vo výbornej pozícii netrafil priestor brány.

Dôležitý moment prišiel tesne pred prestávkou, nakoľko unikajúceho Bileho fauloval skúsený obranca Boris Godál a po preskúmaní situácie cez VAR videl červenú kartu. Šošoni využili presilovku prvý raz v 62. minúte. Práve Eric Bille sa dostal k odrazenej lopte v pokutovom území a poslal ju do siete.

Banská Bystrica definitívne prišla o šancu na zisk aspoň bodu po druhom inkasovanom góle. Ďuriš po rohovom kope vystrelil z diaľky, tečovaný pokus si našiel Kristián Bari a zblízka ho usmernil za čiaru. Žilinčania doviedli duel do úspešného konca a vrátili sa na prvé miesto tabuľky pred Slovan.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele