základní část, 6. kolo
31.08.2024 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Železiarne Podbrezová - Dukla Banská Bystrica 1:1

Úvodné minúty derby boli opatrné z oboch strán a ani jeden tím sa nedostával do šancí. Zmenila to až 30. minúta, keď Dukla z prvého náznaku rovno strelila gól. Pišoja sprava poslal dobrý center do pokutového územia a Tomáš Malec tradične hlavičkou vsietil už svoj tretí gól tejto sezóny.

Do kabín mohla ísť Banská Bystrica ešte spokojnejšia, lenže Rymarenkova rana z priameho kopu opečiatkovala brvno. Ten istý hráč po zmene strán tesne minul priestor troch žrdí. Podbrezová išla za vyrovnaním, to sa podarilo s dávkou šťastia, keďže strieľaný center Sanusiho tečoval do protipohybu Reháka obranca Timotej Záhumenský.

Aktívny Rymarenko mal okamžite možnosť vrátiť hostí do vedenia, technickým pokusom trafil spojnicu. Na druhej strane Grešák výborným pasom našiel pred päťkou Sanusiho, ten v podstate potreboval iba nastaviť nohu, aby skóroval, fantastickým sklzom mu v hodine dvanástej vypichol loptu Willwéber.

V nadstavení takmer rozhodol Sanusiho, jedovku mu Rehák vytesnil, a tak si oba tímy body rozdelili. Železiari majú na siedmom mieste päť bodov a štvrtá Dukla ich získala sedem.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele