základní část, 7. kolo
14.09.2024 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Trenčína. (© AS Trenčín)

Zemplín Michalovce - AS Trenčín 1:1

Už v tretej minúte sa Michalovce mohli dostať do vedenia, avšak zakončenie po rohovom kope na čiare zastavil Skovajsa. Uchegbo sa snažil dostať Trenčín do vedenia, ušiel defenzíve, domácich podržal Lukáč, ktorý dobre čítal hru. Dobrú formu po príchode na Zemplín následne potvrdil Alexandros Kyziridis.

Po zaváhaní Bagina z mierneho uhlu krížnou strelou prekonal Katiča. V ďalšom priebehu dokazoval Lukáč svoju kvalitu, keďže výborné zákroky predviedol proti pokusom Uchegba i Djerleka. Trenčania dokázali vyrovnať v 53. minúte po hlavičke Rahima Ibrahima, ktorý vyskočil vyššie ako niekoľko obrancov okolo neho.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele