základní část, 12. kolo
27.10.2024 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Zemplínu Michalovce (© Zemplín Michalovce)

Zemplín Michalovce - MFK Skalica 2:1

Michalovce v domácom prostredí zdolali Skalicu. Michalovce mali veľmi dobrý prvý polčas, v ktorom strelili dva góly. Marcin síce po prihrávke za obranu ešte prehodil ako gólmana, tak aj bránu, ale zakrátko sa už Alexandros Kyziridis tešil po skvelej individuálnej akcii, keď prešiel do pokutového územia takmer zo stredu poľa. Pri zakončení mu pomohla aj žrd.

Kapitán Matúš Marcin zvýšil v 27. minúte vedenie prudkou ranou pod brvno. Znížiť mohol Jibril, netrafil bránu, v ktorej chýbal vybehnutý Šahinovič. Na druhej strane tesne minul priestor troch žrdí Ikoba. Tretí zásah Michaloviec nedal ani Marcin, ktorý smeroval sám na Junasa. Ten sa blysol výborným zákrokom.

Skalica dokázala znížiť a vykresala iskierku nádeje. Obranca Martin Černek dotlačil loptu v skrumáži za čiaru, na nej ju nezastavil ani Šimko. Situáciou sa zaoberal ešte aj VAR, ale zásah platil. Všetky body pre Michalovce zachránil v 90. minúte Sahinovič. Zemplínčania vyhrali druhý raz po sebe.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele