Další články

Boavista řeší trable v bráně a zakázané přestupy. Nastoupit může navrátilec či rekordně mladý gólman

Boavista ve čtvrtek oznámila, že oba brankáři prvního týmu, João Gonçalves a Luís Pires, utrpěli v úterý vážná zranění. Oba si shodně měli přetrhnout přední zkřížený vaz v koleni. Portugalský klub má navíc kvůli finančním problémům už čtyři přestupová období zakázané transfery, a poradit si tak bude muset s úzkým výběrem hráčů.

Benfica má náhradu za Schmidta, na lavičku podruhé usedne Bruno Lage

Trenérskou rošádou zahájila letošní sezonu lisabonská Benfica. Po pouhých čtyřech kolech ztratil důvěru Roger Schmidt a portugalský klub včera představil jeho nástupce, kormidla se znovu ujme Bruno Lage.

Benfika výhodně prodala Marcose Leonarda, brazilský útočník přestoupil do Al-Hilalu

Marcos Leonardo (21) po půlroce odchází z Benfiky za lukrativní nabídkou do saúdskoarabského Al-Hilalu. Lisabonský klub za brazilského mládežnického reprezentanta vyinkasuje 40 milionů eur, což je více než dvojnásobek jeho lednové pořizovací ceny.

Důvěra vydržela jen tři měsíce, Benfica se rozloučila s trenérem Schmidtem

Zítra začne první podzimní reprezentační pauza a vedení lisabonské Benfiky této přestávky využije k hledání nového trenéra. Na lavičce portugalského klubu skončil kritizovaný Roger Schmidt, osudným se mu stal pomalejší rozjezd do nové sezony.

Juventus má i Conceiçãa, dalším na řadě je Koopmeiners

Hráči Juventusu sbírají body, jejich vedení zase získává posily. Další novou tváří se dnes stal Francisco Conceição, portugalský křídelník přišel na hostování z FC Porto.

David Neres si zahraje Serii A, brazilský křídelník vyměnil Benfiku za Neapol

Neapol dokončila přestup Davida Nerese (27) z lisabonské Benfiky, která vyinkasuje 28 milionů eur. Partenopei s brazilským reprezentantem podepsali smlouvu do roku 2029.

Brazilský útočník Evanilson se stal nejdražší posilou Bournemouthu

Brazilský útočník Evanilson se stal nejdražší posilou v historii Bournemouthu, který čtyřiadvacetiletého fotbalistu koupil z Porta za 31,7 milionu liber (přes 939 milionů korun). Dalších 8,5 milionu liber (252 milionů korun) může portugalský klub dostat na bonusech, uvedla BBC.

Braga už po prvním kole propustila trenéra, týmu se opět ujme Carvalhal

Nový ročník portugalské nejvyšší soutěže včera uzavřel první kolo a ještě před jeho dohráním došlo k první trenérské změně. Rošáda se překvapivě týká jednoho z předních klubů, sáhlo k ní vedení Bragy.

Di María si prodlouží působení v Benfice. Zkušený Argentinec podepsal novou roční smlouvu

Benfika se bude i nadále spoléhat na Ángela Di Maríu (36), jenž se dohodl na ročním prodloužení smlouvy. Argentinský křídelník byl spojován s návratem do mateřského Rosaria Central, spekulovalo se také o Interu Miami, nakonec však zůstává v Evropě.

Enrique se dočkal vytoužené posily: PSG dotáhlo příchod záložníka Nevese z Benfiky

Paris Saint-Germain oznámilo zisk Joãa Nevese z Benfiky, která může s bonusy obdržet až 70 milionů eur. Devatenáctiletý záložník s francouzským mistrem podepsal pětiletou smlouvu. Opačným směrem se na roční hostování s opcí vydá Renato Sanches.

Nani s fotbalem ještě nekončí, portugalský veterán se vrací do vlasti

Nani v polovině listopadu oslaví 38. narozeniny a rovněž tou dobou bude profesionálním fotbalistou. Zkušený křídelník se vrací domů, zaměstnala ho prvoligová portugalská Estrela Amadora.

Di María nebude kvůli výhrůžkám smrtí hrát za Rosario

Mistr světa Ángel Di María kvůli výhrůžkám smrtí nebude po návratu z Evropy hrát v Argentině za mateřský klub Rosario Central. Informovala o tom agentura AFP.

Di María změnil názor, zkušený záložník by měl pokračovat v Benfice

Ángel Di María v noci z neděle na pondělí uzavře působení v argentinské reprezentaci, jedna etapa jeho kariéry ale nakonec bude pokračovat. 36letý záložník by měl rovněž v příští sezoně oblékat dres Benfiky.

Konec po osmi a půl letech, Coates se rozhodl pro návrat domů. Důvodem jsou také rodinné trable

Sporting se rozloučil s jednou ze svých největších ikon. Zkušený třiatřicetiletý obránce Sebastián Coates, který strávil v lisabonském celku osm a půl let, přestoupil do své rodné země, nově bude oblékat dres Nacionalu v uruguayském Montevideu. Jeden z nejdůležitějších článků sestavy kouče Rúbena Amorima se tak rozhodl hlavně z osobních důvodů, jeden z členů rodiny je vážně nemocný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele