Další články

Slavia dotáhla příchod Micheze, nadějí do budoucna je Perišić z Černé Hory

Slavia získala očekávanou posilu na pravou stranu obrany, do vršovického celku přestoupil z belgického Beerschotu za 2,2 milionu eur (55 milionů korun) Simion Michez (22). V Edenu podepsal smlouvu do června 2028 a stal se částečnou náhradou za Davida Douděru (26), který z rodinných důvodů bude Slavii chybět v některých zápasech podzimní části sezony. Rovněž na čtyři roky se sešívaným upsal i útočník Vladimir Perišić (20) z Budučnosti Podgorica.

El Khannouss si vydupal přestup do Leicesteru City, Genk může utržit až 25 milionů eur

Dvacetiletý ofenzivní záložník Bilal El Khannouss se vydává poprvé mimo Belgii a vyzkouší si zahraniční angažmá. A bude mít rozhodně složitý úkol potvrdit, proč za něj Leicester City na stůl položil dvě desítky milionů eur. Dosud si na profesionální scéně vyzkoušel angažmá v Genku, teď se pokusí prosadit u nováčka Premier League. Smlouvu podepsal na čtyři roky.

Chelsea koupila dalšího brankáře, za rok dorazí mladíček Penders

O místo jedničky mezi tyčemi Chelsea se aktuálně uchází hned šest brankářů, za rok by pak nejlépe na lavičce mohli sedět všichni. Londýnský klub razí novou taktiku, nejlepší obranou je gólman a dalším se stane Mike Penders.

Slavia usiluje o produktivního wingbeka z belgické ligy. Kdo je Simion Michez?

Úvodní zápas Slavie proti Lille v boji o Ligu mistrů poukázal na rozdíl kvalit. Slabým článkem sešívaných byl především post pravého wingbeka, kde musel Lukáš Masopust (31) po obdržení žluté karty a zranění střídat za Jana Bořila (33).

Lipsko má náhradu za Olma, z Belgie přivedlo talentovaného Nusu

RB Lipsko prodalo do Barcelony Daniho Olma a rychle si obstaralo náhradu. Pokračovalo přitom v politice sázení na mladé fotbalisty, z Clubu Bruggy přišel Antonio Nusa.

Ousou znovu opouští Slavii, letos zkusí štěstí v belgickém Charleroi

Aiham Ousou znovu opouští Slavii. 24letý obránce se z pražského klubu stěhuje do Royal Charleroi, belgický klub si zajistil i opci na trvalý přestup.

Ilenikhena si vysloužil další přestup, na talentovaného útočníka vsadilo AS Monaco

George Ilenikhena za sebou má povedenou sezonu v Antverpách a odměnou mu je přestup do většího klubu. Stále teprve sedmnáctiletého útočníka získalo AS Monaco, suma za transfer se pohybuje okolo dvaceti milionů eur.

Nejdražší posila a první Brazilec v týmu, Brentford představil Igora Thiaga

Rekordy a historii přepisoval Brentford. Anglický klub oficiálně potvrdil příchod Igora Thiaga z Brugg, útočník je nejdražší akvizicí v historii Bees a stane se vůbec prvním Brazilcem, který oblékne jejich dres.

St. Pauli má náhradu za Hürzelera, kormidla se ujme Blessin

St. Pauli se vrací do německé nejvyšší soutěže a do bojů s nejlepšími bundesligovými kluby ho povede Alexander Blessin, 51letý kouč byl dnes jmenován novým trenérem hamburského celku.

Květ opět opouští Plzeň, v příští sezonu vyzkouší belgickou ligu

Roman Květ podruhé během dvanácti měsíců odchází z Plzně. Český záložník strávil loňskou sezonu v Turecku a za několik týdnů okusí belgickou nejvyšší soutěž, a to v dresu nováčka z Denderu.

Van Bommel si užil vítěznou rozlučku, po dvou letech odchází z Antverp

Antverpy neobhájily belgický titul a letos v nejvyšší soutěži obsadily až šesté místo, i tak se z jejich stadionu po posledním utkání sezony ozýval obrovský aplaus. S týmem se rozloučil Mark van Bommel a došlo i na slzy.

Trenér De Mil nařídil bojkot nastavení, odměnou mu je propuštění

Belgická nejvyšší soutěž měla minulý týden na programu poslední kolo základní části a ve frašku se proměnil závěr duelu Westerlo - Genk. Hlavní roli sehrál domácí trenér Rik De Mil, když svým hráčům nařídil nenapadat a závěrečné minuty nastavení odstát na místě.

Další zvrat, utkání Anderlechtu s Genkem se opakovat nebude

Belgickou veřejností hodně hýbal prosincový zápas Anderlechtu s Genkem a v celém případě nyní došlo k dalšímu zvratu. Zatím poslední slovo má arbitrážní soud, který rozhodl ve prospěch bruselského celku.

Nejdražší přestup z Belgie: Thiago po sezoně odejde z Brugg do Brentfordu

Brentford si s předstihem zajistil posilu pro nadcházející sezonu v podobě 22letého útočníka Igora Thiaga z Brugg. Anglický celek za urostlého kanonýra, pro něhož je připravena smlouva do roku 2029 s opcí, podle nepotvrzených zpráv může celkem zaplatit 37 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele