Další články

Hrůzy záplav: Rozvodněná řeka v Opavě se dostala i na stadion, potíže hlásí Slovácko

V Opavě zasáhla rozvodněná řeka také stadion druholigového klubu. Voda se dostala i na hřiště. Klub, který hrál do roku 2021 nejvyšší soutěž, o tom informoval na sociálních sítích.

Do Slavie míří talent z Jihlavy, stát má miliony. Jedná se o atypickou posilu

Byť se Slavia v poslední době orientuje zejména na zahraniční trh, podle posledních informací nezahálí ani na tom domácím. Sešívaným se totiž zalíbil jihlavský záložník Filip Šancl (19). Obě strany by měly být domluvené, což by znamenalo, že by na Vysočinu mohly přitéct miliony.

Ligová fotbalová asociace kvůli nepříznivému počasí odložila zápasy první i druhé ligy

Ligová fotbalová asociace odložila kompletní program 8. kola Chance Ligy a 9. kola Chance Národní Ligy. Vedení LFA k tomuto kroku přistoupilo na základě mimořádné situaci na celém území České republiky, která je způsobena silnými dešti, kvůli kterým je ohrožena bezpečnost a hrozí na celé řadě míst záplavy.

Začátek kariéry nemohl být lepší, vzpomíná Necid. Mrzí ho nevydařené přestupy do Ajaxu a Juventusu

Tomáš Necid momentálně pálí ve druhé lize za Viktorii Žižkov. Byť by našel uplatnění i nejvyšší soutěži, nechtěl čekat. "S čím za mnou Viktorka přišla, se mi moc líbilo," přikyvuje v rozhovoru pro eFotbal.cz. Zároveň ale dodává, že ambice stále má. Jak by také ne s jeho životopisem. Ten mohl být, jak sám poodhaluje, navíc o několik velkoklubů bohatší.

Fousek mý být pod tlakem klubů

Předseda Fotbalové asociace České republiky (FAČR) Petr Fousek čelí sílící kritice. Nesouhlas profesionálních klubů s jeho kroky vygradoval na pondělním jednání ligového výboru, kam Fousek zavítal. Údajně se začalo dokonce mluvit o jeho rezignaci. Podle informací webů iSport.cz a inFotbal.cz k ní byl Fousek vyzván. Po předsedově odchodu se pak nahlas mluvilo o svolání mimořádné valné hromady, která by měla za cíl jeho odvolání.

Novým majitelem Zbrojovky je Regionální hospodářská komora Brno

Novým majitelem Zbrojovky Brno se stala Regionální hospodářská komora Brno, která nyní vlastní v druholigovém klubu 95 procent. Její představitelé oznámili koupi akcií od Václava Bartoňka na dnešní tiskové konferenci.

Jihlava představila nového trenéra: Oulehlu na lavičce nahradil Marek Jarolím

Jihlavu ve druhé lize povede Marek Jarolím. Aktuálně poslední klub neúplné tabulky dnes na svém webu oznámil, že se čtyřicetiletým trenérem podepsal smlouvu. Dvojnásobný český mistr se Slavií se tak stal nástupcem odvolaného Davida Oulehly.

Zbrojovku nebude vlastnit Zábranský, druholigový klub má převzít RHK Brno

Libor Zábranský se nakonec nestane majitelem Zbrojovky Brno. Vlastník tamní hokejové Komety na webu extraligového celku uvedl, že představenstvo Regionální hospodářské komory Brno odsouhlasilo využití předkupního práva, které měla společnost jako minoritní akcionář ve smlouvě s dosavadním majitelem druholigového klubu Václavem Bartoňkem.

Komise rozhodčích: Sudí hrubě chybovali v Liberci. Orel měl přímo vyloučit Prebsla

Komise rozhodčích FAČR vytkla Ondřeji Pechancovi a Stanislavu Volkovi hrubé chyby v utkání první ligy mezi Libercem a Plzní. Hlavní sudí s videorozhodčím je podle ní udělali dvakrát. Nesrovnalosti komise shledala podle komuniké také v duelu Slavie s Pardubicemi a Olomouce s Ostravou.

Další tresty za pyrotechniku, ve druhé lize popálila diváka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace uložila pokuty pražským klubům Spartě, Bohemians a Slavii za použití pyrotechniky během zápasů nejvyšší soutěže. V druhé lize popálila pyrotechnika během utkání Vyškova s Brnem jednoho z fanoušků, kvůli tomu bylo zahájeno disciplinární řízení. Komise o tom informovala v tiskové zprávě po dnešním zasedání.

Jihlava reaguje na mizerný start, u týmu končí trenér Oulehla

Od kormidla Jihlavy byl dnes odvolán trenér David Oulehla. Vedení posledního týmu tabulky na webu oznámilo, že se s čtyřicetiletým koučem dohodlo na ukončení smlouvy kvůli neuspokojivým výsledkům.

Otevřená Kozákova zpověď: Spoluhráči jsem nikdy neodpustil, z Lazia mě skoro vyhodili

Libor Kozák za sebou má velmi pestrou kariéru. Jako mladík odešel do italského Lazia Řím, kde ho po půl roce téměř vyhodili. Všechno se ale obrátilo na jeho stranu a stal se z něj nejlepší střelec Evropské ligy. Přestup do Aston Villy byl pak splněním snu.

Útočník Černý zamířil z Pardubic na hostování do druholigové Chrudimi

Pavel Černý opouští Pardubice. Prvoligový klub oznámil na svém webu, že devětatřicetiletý útočník zamířil na hostování do Chrudimi, která se drží na druhé příčce druhé nejvyšší soutěže o bod za vedoucím Zlínem.

Dukla vítá očekávanou posilu: Řezníček chce dotáhnout vstup do Klubu kanonýrů

Jakub Řezníček posílil pražskou Duklu, s níž podepsal roční smlouvu. Prvoligový nováček oznámil příchod šestatřicetiletého útočníka na svém webu. Zkušenému útočníkovi chybí dvě branky ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů, druholigová Zbrojovka Brno ho do nejvyšší soutěže uvolnila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele