Další články

Zbrojovku nebude vlastnit Zábranský, druholigový klub má převzít RHK Brno

Libor Zábranský se nakonec nestane majitelem Zbrojovky Brno. Vlastník tamní hokejové Komety na webu extraligového celku uvedl, že představenstvo Regionální hospodářské komory Brno odsouhlasilo využití předkupního práva, které měla společnost jako minoritní akcionář ve smlouvě s dosavadním majitelem druholigového klubu Václavem Bartoňkem.

Komise rozhodčích: Sudí hrubě chybovali v Liberci. Orel měl přímo vyloučit Prebsla

Komise rozhodčích FAČR vytkla Ondřeji Pechancovi a Stanislavu Volkovi hrubé chyby v utkání první ligy mezi Libercem a Plzní. Hlavní sudí s videorozhodčím je podle ní udělali dvakrát. Nesrovnalosti komise shledala podle komuniké také v duelu Slavie s Pardubicemi a Olomouce s Ostravou.

Další tresty za pyrotechniku, ve druhé lize popálila diváka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace uložila pokuty pražským klubům Spartě, Bohemians a Slavii za použití pyrotechniky během zápasů nejvyšší soutěže. V druhé lize popálila pyrotechnika během utkání Vyškova s Brnem jednoho z fanoušků, kvůli tomu bylo zahájeno disciplinární řízení. Komise o tom informovala v tiskové zprávě po dnešním zasedání.

Jihlava reaguje na mizerný start, u týmu končí trenér Oulehla

Od kormidla Jihlavy byl dnes odvolán trenér David Oulehla. Vedení posledního týmu tabulky na webu oznámilo, že se s čtyřicetiletým koučem dohodlo na ukončení smlouvy kvůli neuspokojivým výsledkům.

Otevřená Kozákova zpověď: Spoluhráči jsem nikdy neodpustil, z Lazia mě skoro vyhodili

Libor Kozák za sebou má velmi pestrou kariéru. Jako mladík odešel do italského Lazia Řím, kde ho po půl roce téměř vyhodili. Všechno se ale obrátilo na jeho stranu a stal se z něj nejlepší střelec Evropské ligy. Přestup do Aston Villy byl pak splněním snu.

Útočník Černý zamířil z Pardubic na hostování do druholigové Chrudimi

Pavel Černý opouští Pardubice. Prvoligový klub oznámil na svém webu, že devětatřicetiletý útočník zamířil na hostování do Chrudimi, která se drží na druhé příčce druhé nejvyšší soutěže o bod za vedoucím Zlínem.

Dukla vítá očekávanou posilu: Řezníček chce dotáhnout vstup do Klubu kanonýrů

Jakub Řezníček posílil pražskou Duklu, s níž podepsal roční smlouvu. Prvoligový nováček oznámil příchod šestatřicetiletého útočníka na svém webu. Zkušenému útočníkovi chybí dvě branky ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů, druholigová Zbrojovka Brno ho do nejvyšší soutěže uvolnila.

Zádrhely v Brně: Zábranský stále nic nepodepsal, Zbrojovku i nadále vlastní Bartoněk

Libor Zábranský se zatím nestal majitelem fotbalové Zbrojovky Brno, byť o chystaném převodu 80 procent akcií informoval fotbalový klub na konci dubna. Vlastník hokejové Komety na jejím webu oznámil, že smlouva o převodu akcií mezi ním a nynějším majitelem Zbrojovky Václavem Bartoňkem dosud podepsána není.

Kanonýr z Ohia pálí za Varnsdorf. Camara zvládá přesun z krajského přeboru do 2. ligy

První profesionální smlouvu podepsal teprve před dvěma týdny, minulou sezonu nastupoval Damani Camara (28) v krajském přeboru a jednou dokonce naskočil do utkání okresního přeboru. Americký kanonýr na sebe svými výkony a čísly upozornil natolik, že si ho vyhlédl druholigový Varnsdorf a mnozí ho nyní nazývají klenotem z Ohia.

První poločas byl katastrofální. Dostali jsme se na herní dno, přiznal po debaklu brněnský kouč Hynek

Mizérie brněnské Zbrojovky dosáhla vrcholu. V domácí premiéře nového ročníku Chance Národní Ligy utrpěla debakl 1:6 od Varnsdorfu, když už ve 22. minutě prohrávala 0:3. Navíc utkání dohrávala se dvěma vyloučenými. "Jsme na dně," přiznal kouč Jaroslav Hynek (48) na tiskové konferenci.

Zkušený útočník Kozák se vrací do Česka, bude hrát za Opavu

Bývalý útočník české reprezentace Libor Kozák se po 16 letech vrací do Opavy. Pětatřicetiletý odchovanec se už v červnu začal se Slezany připravovat na novou sezonu a v úterý druholigový celek na klubovém webu oznámil, že s hráčem podepsal roční smlouvu.

Čtyři odchody ze Slavie: Stejskal se vrací do Pardubic, tři hráči budou nastupovat za Karvinou

Jen pár hodin před startem ligového ročníku Pardubice uzavřely přestup svého odchovance Jana Stejskala z pražské Slavie. Východočeský klub to uvedl na sociální síti X. Další slávisté David Planka, Ebrima Singhateh a Jannis-Fivos Botos budou působit v Karviné.

Chance Národní Liga startuje: Favority na přímý postup jsou Brno a Zlín. Druhá liga se čtyřmi rezervami

V pátek začne nový ročník druhé ligy. Soutěž má dva hlavní favority Zbrojovku Brno a Zlín, který se po jarním sestupu z nejvyšší soutěže bude snažit ihned vrátit mezi elitu. Na povedený minulý ročník se pokusí navázat účastník poslední baráže Táborsko. Nováčky druhé ligy jsou B-týmy Slavie a Ostravy, celkem bude v soutěži čtveřice rezervních mužstev.

Zlínu má k návratu mezi českou elitu pomoci navrátilec Poznar

Zlín vstoupí do nové sezony ve druhé lize s navrátilcem Tomášem Poznarem. Pětatřicetiletý historicky nejlepší střelec klubu by měl pomoci "Ševcům" zpět mezi elitu, kde hráli předchozích devět let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele