Další články

Pavlenka se chystá do Řecka, o angažmá s ním jedná PAOK Soluň

Jiří Pavlenka by se po třech měsících měl vrátit do práce. 32letý český brankář je po odchodu z Werderu bez zaměstnavatele a podle řeckých médií jedná o angažmá v PAOKu Soluň, vše by mohlo být dotaženo během víkendu.

Martial po konci v Manchesteru United odchází do Řecka. Někdejší talent posiluje AEK Atény

AEK Atény potvrzuje příchod Anthonyho Martiala, který byl volným hráčem po vypršení smlouvy v Manchesteru United. Osmadvacetiletý útočník ve večerních hodinách dorazí do řecké metropole, kde po zdravotní prohlídce podepíše smlouvu do roku 2027.

Martial má namířeno do Řecka, útočník by měl hrát za AEK Atény

Adrien Rabiot během dnešního dne podepíše smlouvu v Marseille a nové angažmá si vedle něho obstaral i další francouzský fotbalista. Zpět do práce se chystá Anthony Martial, podle různých zdrojů je na světě jeho dohoda s AEK Atény.

Makélélé se vrací na scénu, někdejší záložník převzal Asteras Tripolis

Fotbalové veřejnosti se po několika letech znovu připomene Claude Makélélé. Někdejší vynikající francouzský záložník bude nově pracovat v Řecku, jako trenéra ho zaměstnal tamní Asteras Tripolis.

Frýdek pokračuje v zahraničí, rozšířil českou kolonii v Arisu Soluň

Martin Frýdek před necelými čtyřmi lety vyrazil do zahraničí a do tuzemské nejvyšší soutěže se jen tak nevrátí. 32letý obránce si vyzkouší řeckou ligu, stal se novou posilou Arisu Soluň.

Hanousek vymění angažmá, z Turecka zamíří k ligovému nováčkovi z Řecka

Matěj Hanousek po nešťastném konci angažmá v tureckém Ankaragücü vyhlíží novou výzvu. Podle informací Livesport Zpráv by měl být blízko podpisu s aténským klubem Athens Kallithea. S nováčkem řecké nejvyšší soutěže by měl podepsat smlouvu jako volný hráč.

Panathinaikos bude opět hledat trenéra, u týmu skončí Terim

U kormidla Panathinaikosu Atény skončil po pěti měsících trenér Fatih Terim. Sedmdesátiletý turecký kouč před posledním zápasem sezony oznámil, že po dohodě s majiteli odchází. Řecký klub o tom informoval na webu s tím, že dočasným vedením týmu byl pověřen Christos Kontis.

Mendilibar má důvěru, Olympiakos mu prodloužil kontrakt o jeden rok

José Luis Mendilibar před dvěma měsíci usedl na lavičku Olympiakosu Pireus a hodně rychle si získal vratkou důvěru vedení. Zkušený španělský kouč v zimě podepisoval smlouvu jen do konce sezony, která nyní byla prodloužena o další rok.

Olympiakos má nového trenéra, štěstí zkusí Mendilibar

Olympiakos Pireus pokračuje ve střídání trenérů a dalším odvážlivcem se stal José Luis Mendilibar. 62letý kormidelník se do práce vrací čtyři měsíce od propuštění ze Sevilly.

Olympiakos nadále hledá tvář, u týmu končí další trenér

V Olympiakosu Pireus během roku a půl končí již šestý trenér. O práci rychle přišel Carlos Carvalhal, tisk o odvolání portugalského kouče živě spekuloval a vedení nyní potvrdilo informace médií.

Panathinaikos překvapivě mění kouče, kormidla se ujme Terim

Kádr Panathinaikosu Atény převezme vyhlášený turecký trenér Fatih Terim. Jeho nečekaný nástup k řeckému týmu, u něhož vystřídal Srba Ivana Jovanoviče, potvrdilo dnes vedení klubu.

Evropa čelí vlně násilí. Zastavily se ligy, oběťmi jsou i fanoušci hostů

Pobodaní fanoušci, trenér s krvavou tváří i pěst do obličeje rozhodčího. Nejde o akční film, ani vyprávění z řad amatérského fotbalu. Taková je realita v elitních evropských ligách. Vlna násilí, která má na svědomí zápasy i celá ligová kola, se šíří Evropou. Od Francie, přes Belgii a Řecko až po Turecko.

Šéf řecké ligy kvůli znechucení z násilností rezignoval

Šéf řecké ligy Vangelis Marinakis s okamžitou platností odstoupil z vedení soutěže. Loďařský magnát tím zareagoval na sérii násilností, které v posledních týdnech otřásly řeckým sportem. Rezignaci dnes oznámil v dopise členům představenstva.

Rozhodčí v Řecku vstoupili do stávky, víkendové kolo se hrát nebude

Víkendové 14. kolo řecké ligy bylo odloženo kvůli stávce rozhodčích, kteří volají po větší ochraně před fotbalovými chuligány. Ve čtvrtek byl navíc při střetech fanouškovských skupin při volejbalovém derby mezi Panathinaikosem Atény a Olympiakosem Pireus vážně zraněn policista.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele