23. kolo
27.09.2008 17:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

CSKA ovládlo duel proti Tomsku

Fotbalisté CSKA Moskva otočili nepříznivý vývoj proti v početní nevýhodě hrajícímu Tomsku a po výhře 2:1 se vyhoupli na druhou příčku tabulky.

Lužniki zaskočil už v 6. minutě útočník Archipov, který využil velké chyby domácí obrany a reprezentačního brankáře Igora Akinfejeva razantní střelou překonal. Armádní muži v následujících třiceti minutách obléhali branku Tomsku, ale na pevnou obranu v čele s Vejičem nenacházeli recept. Hosté však inkasovali tvrdý direkt, ve 40. minutě postupoval sám na Parejka útočník Vágner Love a brankář Tomsku ho nešikovně fauloval a dostal spravedlivou červenou kartu. Ignaševič vzápětí z přímého kopu nastřelil břevno. Do konce poločasu Tomsk senzační vedení uhájil.

To, co nestihli Armějci v prvním poločase, se jim podařilo na začátku druhého dějství. Svou sedmou trefu v ruské lize oslavil Alan Dzagojev. Tomsk po vyrovnání ztratil kontrolu nad slibně rozehraným zápasem a o chvíli později už prohrával. Rohový kop se snesl přesně na nohu Aldonina a ten se nemýlil. Trenér hostujícího celku Valerij Nepomniasčij poslal na hřiště čerstvé duo Koncedalov a Charitonov, ale Tomsk si žádný tlak nemohl vytvořit a míč mělo na svých kopačkách především mužstvo CSKA. Náhradní brankář Rebrov, který je v Tomsku až trojka, se vytáhl proti nepříjemné střele Krasiče.

V závěru utkání trenér Gazzajev stáhl ze hřišti klíčového hráče Alana Dzagojeva, což znamená, že si byl jist vítězstvím. Koneckonců Tomsku byl v deseti naprosto neškodný, v druhém poločase si nevytvořil jedinou šanci.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele