30. kolo
22.11.2008 12:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Saturn remizoval s Nalčikem 1:1

Souboj týmů ze středu ligové tabulky skončil remízou 1:1. Hosté se dostali do vedení díky brance Bikmajeva, ale v 80. minutě vyrovnal Jurčenko.

Přestože vedení Saturnu zajistilo fanouškům vstup zdarma, k vidění byly prořídlé tribuny. Souboj o jedenácté místo zkrátka netáhl.

Do vedení se mohl dostat Nalčik, ale střela Davida Siradzeho, kterého neuhlídali dva zadáci Saturnu, si cestu mezi tři tyče nenašla.

Ve druhém poločase alespoň začaly padat branky. V 50. minutě dostal Nalčik do vedení, Bikmajev zakroutil rohový kop do branky a brankář Antonín Kinský mohl zpytovat svědomí. Na 2:0 mohl zvýšit Kalimullin, ale jeho dalekonosný pokus orazítkoval břevno.

Deset minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Jurčenko, který na zadní tyči zakončil přihrávku Karjaky z pravé strany. Závěr utkání provázaly emoce, útočník Nalčiku Felipe trefil pěstí slovenského reprezentanta Ďuricu a byl vyloučen.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele