16. kolo
03.08.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Saturn opět prohrál. Skončí trenér Gadžijev?

Těrek porazil Saturn 1:0 a pod vedením nového trenéra Vjačeslava Grozného neprohrál již pět utkání v řadě.

Trenér Gadži Gadžijev, kterému hrozilo v případě prohry s Těrekem odvolání, se rozhodl pro početné změny v sestavě. Doplatil na ně i český brankář Antonín Kinský, kterého v brance zastoupil Botviněv. Od prvních minut musel být gólman Botviňev ve střehu. Zejména Lachijalov byl hodně aktivní, v jednom případě to bez úspěchu zkoušel z dvaceti metrů. Postupem času se hra vyrovnala, Saturn útočil po stranách, kdy si dobře vedl Angbwa. Těrek měl větší šance. V 16. minutě ke skórování chyběly Džabrajlovi centimetry, když nedosáhl na centr Panku. Rumunský fotbalista Panku si také stihl pohrát s Ďuricou, který se vrátil po zranění a byl z toho další nebezpečný moment před brankou Saturnu.

Na straně Saturnu měl šanci Zelao, když po centru z křídla nebezpečně hlavičkoval. Bulhar Iliev v 42. minutě dvakrát zaměstnal Botviňeva. Na druhé straně neměl brankář Těreku Lika l žádnou práci. Do třetice se Iliev střelecky prosadil. Angbwa nešikovně odkopával na rohový kop, což potrestal Iliev, který se prosadil přes Zelaa a poslal Těrek do vedení 1:0. Právě Brazilec, přes kterého šla branka, hrál dnes opravdu špatný zápas.

První utkání těchto dvou soupeřů skončilo výhrou Saturnu 3:1, tehdy však v brance nestál Lika, ale chybující Sikač. Navíc měl Saturn k dispozici Slováka Martina Jakubka, který však v létě odešel do Chimek. Ve zmiňovaném utkání vsítil dvě branky. Za tu dobu se ale hodně věcí změnilo. Zatímco Těrek jde nahoru, ambiciózní Saturn stagnuje a krčí se u sestupových příček.

Po krátkém výpadku Těrek opět převzal iniciativu. V 75. minutě se hrubě zmýlil Botviňev, ale dokázal ho zaskočit Nachušev. Ve zbytku utkání byly k vidění další šance, ale stav 1:0 pro Těrek se už nezměnil.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele