11. kolo
29.05.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Amkar Perm - FK Saturn 0:2

Situace v Amkaru Perm začíná být kritická. Svěřenci vyhazovem ohroženého trenéra Dimitara Dimitrova prohráli na domácím stadionu Zvezda s předposledním Saturnem 0:2.

Smolné utkání pro Perm to bylo od prvních minut, ve dvacáté minutě si utrhl sval záložník Novakovič a musel ze hřiště. A zlé zprávy pro uralský klub pokračovaly, o deset minut později Starkov neuhlídal Kuzmičeva a ten se po centru Karjaky nemýlil. Zdvojnásobit vedení mohl Kiričenko a později také střelec první branky Kuzmičev.

Do kolen poslal Amkar v průběhu druhého poločasu vlastní obránce Čerenčikov, z jehož fatální hrubky těžil Kiričenko, útočník Saturnu si zpracoval míč na hruď a překonal gólmana Narubina. Perm doma prohrál 0:2 a dny trenér Dimitar Dimitrov jen stěží bude pokračovat na lavičce účastníka Evropské ligy i po letní pauze...

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kuva...a ja som stavil na Amkar, ze sa konecne chyti.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se smál, kdyby čtvrtý tým minulé sezony o rok později sestoupil. Perm si zahrává s ohněm, ale očekávám, že se to s příchodem Rachimova (to je podle mě jistota) zlepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele