27. kolo
31.10.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Amkar Perm 0:0

Dinamo Moskva a Amkar Perm se rozešly po bezbrankové remíze, Perm se odtrhl od patnáctého Kubaně na rozdíl pěti bodů. Hlavní událostí zápasu se stal návrat brankář Gabulova, který se obešel dokonce bez masky.

Vladimir Gabulov nehrál fotbal od 13. září, kdy mu zlomil lícní kost útočník Spartaku Moskva Welliton. Kromě Gabulova se do kádru Dinama vrátili uzdravení Kolodin s Keržakovem. Kouči hostů Rachimovovi se také vrátili klíčoví hráči Sirakov a Volkov.

Dinamo začalo na nasněženém terénu aktivně, po centru Wilkshirea obstojně střílel hlavou Keržakovem, ale minul. Svou typickou dalekonosnou střelou zahrozil Kolodin, Usminskij s námahou míč vyrazil. Amkar zkoušel střílet zdálky a ve 28. minutě měl brankář Dinama Gabulov co dělat, aby vyrazil bombu Čerenčikova. Domácí měli míč pod kontrolou, ale měl jen jednu gólovou šanci, kterou v 18. minutě spálil Kokorin. V závěru se Dinamo prosadit ze střední vzdálenosti, ale střely buď letěly vedle, nebo je lapil připravený Usminskij. Chvíli před koncem poločasu se zmýlil u vyběhnutí na míč Gabulov, ale Perm jeho chybu nepotrestal.

Po přestávce se hra nezměnila, Dinamo vládlo zápasu, hosté hrozili z brejků a střelami z dálky. V 51. minutě střílel Žiljajev do míst, které vystihl Gabulov a později obránce uralského celku Bělorukov jen těsně minul hlavou tyč. V 71. minutě se chtěl prosadit individuálně útočník Dinama Alexandr Keržakovem, ale směr jeho střely vystihl Usminskij. Perm odpověděl střelou Afansajeva, Gabulov jí vyrazil. Trenér Permu Rašid Rachimov dnes chtěl zvítězit, a tak poslal v závěru na hřiště Sikimiče a Jeana Carlose, ale dnes hosté na víc než remízu neměli.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V poločase 0-0 doufám že se střelci Dynama probudí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele