12. kolo
13.06.2009 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - Kubaň Krasnodar 1:1

Kubaň Krasnodar si odváží cenný bod z podmoskevských Chimek, kde hraje svá domácí klání Dinamo Moskva. Hosty zachraňoval hrdina utkání Botviněv, který se blýskl několika důležitými zákroky.

Šok pro Dinamo nastal už ve třetí minutě. Gabulov vyrazil střílenou přihrávku jen před Haminu Dramaniho a ten neměl problém dostat hosty do vedení. A aby toho nebylo málo, žlutozelení se mohli dostat do dvoubrankového vedení. Jednou však Dinamo zachránil gólman Gabulov a podruhé za něj zaskočila tyč.

Ve 33. minutě Dinamo vyrovnalo. Tlisov fauloval v pokutovém území Dmitrije Kombarova a nařízenou penaltu proměnil nejlepší střelec klubu Alexandr Keržakov. Ruský kanonýr má báječnou střeleckou formu, trefil se dvakrát v minulém kole proti Tomsku, stejný kousek zopakoval v týdnu na poli reprezentačním ve Finsku a teď přidal další branku a s pěti brankami okupuje přední příčky tabulky střelců.

V přestávce trenér Andrej Kobelev zesílil ofenzívu mladým Kokorinem, bylo jasné, že Dinamu bod proti venku nejhoršímu týmu soutěže je hodně málo. Dinamo zavřelo Kubaň před své pokutové území a gól visel ve vzduchu. Proti byl však gólman Kubaně Botviněv, který skvěle vyrazil gólovou hlavičku Kokorina a skvěle si vedl i proti nebezpečné střele Australana Wilkshiera. Nebylo pochyb o tom, že dnes byl bývalý gólman Saturnu hvězdou utkání. I díky němu opouštěli fanoušci Dinama stadion Arena Chimki evidentně rozčarovaní.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele