15. kolo
25.07.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Tom Tomsk 0:0

Tom Tomsk, který vyřešil své finanční problémy díky pomoci vlády, pokračuje v dobré formě v ruské lize. Sibiřané si odváží bod z FK Rostov, který opět spálil velké množství šancí.

Rostov od začátku zápasu diktoval tempo hry a právě domácí poprvé vážně zahrozili. Hlavičku záložníka Gatskana mířící pod břevno vyrazil s námahou Poljakov. Tomsk byl pod palbou střelců domácích, ale postupem času hru dokázal vyrovnat, nebezpečné střely vyslali Radosavlevič, Charitonov a Volkov, gólman domácích Gerus musel předvést svoje umění. Poslední slovo měl domácí Gatskan, jeho střela jen těsně minula břevno.

Trenér Rostovu Dolmatov se pokusil hru oživit dvěma střídáními, ale první slovo ve druhém dějství měli z brejku Sibiřané, Volkov střílel jen těsně vedle. A v 61. minutě střílel v gólové pozici Gatskan jen do míst, kde stál brankář Poljakov. Ne nadarmo je kouč Dolmatov nespokojen s potencí svého týmu, Akimov v další šanci pálil z dvanácti metrů trestuhodně do nebes. V odpovědi prověřil Geruse Radosavlevič.

Na posledních patnáct minut posílil Rostov o dalších útočníka, na hřiště se dostal Igor Lebeděnko. O několik chvil nato zahrozil zadák Tomsku Djordje Jokič, gólman Gerus se zaskočit nenechal. Na domácí straně pokračoval aktivní Gatskan v neproměňování slibných příležitostí, když nevyužil ideálního centru Lebeděnka. V posledních minutách Rostov uzamkl Tomsk před vlastní šestnáctkou, ale s mnoha nákopů nic nevytěžil a pokračuje ve střeleckém trápení.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele