9. kolo
17.05.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Dinamo Moskva 0:0

Saturn po dvou blamážích v posledních dvou kolech odehrál velmi slušné utkání proti Dinamu Moskva. Český brankář ve službách podmoskevského klubu Antonín Kinský poprvé v této sezoně neinkasoval.

Špatné výsledky Saturnu v úvodních osmi kolech zapříčinily odvolání prezidenta Žiganova a následně i trenéra Röbera. Nový trenér Andrej Gordejev měl před sebou nelehký úkol, vzkřísit tým, který měl za poslední dvě kola skóre 0:9 proti silnému Dinamu Moskva.

Saturn působil oproti předchozím duelům mnohem organizovanějším a odhodlanějším dojmem. Jedinou vážnější šanci v prvním dějství si tak Dinamo vytvořilo díky střele Kowalczyka do břevna Domácí Saturn byl dokonce nebezpečnější, největší příležitost promarnil Kovel, když po centru Loskova mířil nad svatyni Gabulova.

Saturn měl hlad po třech bodech a na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky zvýšil na obrátkách. Jen reflexivní zákrok Gabulova proti střele zkušeného Karjaky uchránil Dinamo od inkasovaného gólu. Fotbalisté Saturnu cítili, že Dinamo má v nohách náročné semifinále CSKA Moskva, ale v závěru utkání vítězství na svou stranu strhnout nedokázalo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele