14. kolo
18.07.2009 18:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Saturn - FK Rostov 4:0

Saturn si překvapivě snadno poradil s Rostovem, který prodloužil svou sérii bez výhry a může klesnout do spodní poloviny tabulky. Naopak domácí Saturn odskočil od sestupových pozic.

Samotný úvod utkání byl značně vyrovnaný a diváci se nastoleným tempem bavili, brzy je rozjásal Loskov, když parádně trefil míč a nedal Gerusovi šanci. Tato branka "mimozemšťany" povzbudila, a tak se rodily další příležitosti na obou stranách. Podruhé se trefil Nemov až ke konci poločasu, když zakončil krásnou kombinaci Saturnu.

Do druhé vstoupil Rostov ofenzivněji a brzy dostal šanci ke vstřelení kontaktního gólu. Po kontaktu Zelaa s Ahmetovičem odpískal sudí pokutový kup. K exekuci se postavil Osinov, ale Kinský vystihl směr střely a dokázal ji zneškodnit. Branky poté padali už jen na jedné straně, na hostující obraně si dvakrát smlsl legendární střelec Kiričenko a pečetil skóre na 4:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele