10. kolo
23.05.2009 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Tom Tomsk 0:0

Podmoskevský Saturn podruhé na svém hřišti remizoval 0:0, tentokrát s Tomskem. Svěřenci trenéra Gordějeva se neradovali z gólu už měsíc, není proto překvapením, že se pohybují v pásmu sestupu.

Saturn chtěl dobrý výkon s Dinamem Moskva potvrdit i dnes, ale převahu měl Tomsk. Saturn v prvním poločase podržel několika skvělými zákroky český gólman Antonín Kinský, v krajním případě zachraňoval mimozemšťany na brankové čáře Loskov. Domácí zahrozili pouze po střele Kiričenka po efektivní patičce Jevsejeva, Parejko v brance Tomsku byl svým zákrokem proti.

V druhém dějství Saturn hru vyrovnal a měl vůbec největší šanci druhé pětačtyřicetiminutovky, to by však musel mít útočník Kiričenko lepší mušku, z šesti metrů hlavou mířil do míst, kde stál připravený Parejko. Ani v další šanci účastník Eura 2004 neuspěl. V závěrečných minutách přinesla vzrušení jen střela Karjaky, která mířila těsně nad břevno. Saturn tak remizoval s Tomskem 0:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele