26. kolo
25.10.2009 14:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Dinamo Moskva 1:1

Kubaň Krasnodar doma remizoval s Dinamem Moskva a je stále na patnáctém sestupovém místě. V následujícím ligovém utkání se žlutozelení utkají s konkurentem v boji o udržení Nalčikem, duel hodně napoví o druhém smolaři letošní Premier Ligy.

Vstup do utkání vyšel domácím skvěle, obránce hostů Granat zkratoval a přihrál útočníkovi Kubaně Traoremu a letos nejlepší střelec nováčka otevřel skóre. Tento stav vydržel do konce poločasu, i když Dinamo bylo po celou dobu aktivnějším týmem.

Krátce po změně stran bylo vyrovnáno, z dorážky se gólově prosadil záložník Dinama Dmitrij Kombarov. Dinamovci ve druhém poločase kralovali, ale k dalším gólovým šancím se ofenzíva hostů nemohla propracovat. Ke konci zápasu si však zelenožlutí uvědomili, že vítězství potřebují jako sůl a jejich hra se zvedla. Největší šanci domácích ale v 86. minutě zlikvidoval krásným zákrokem brankář Šunin.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele