8. kolo
11.05.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Rostov 0:0

Závěr 8. kola ruské Premier ligy obstaral souboj dvou nováčků nejvyšší soutěže. V Krasnodaru se střetl domácí Krasnodar Kubaň proti loňskému suverénovi druhé ligy FK Rostovu.

Rostov v posledním kole po fantastickém výkonu na hřišti porazil doma Zenit Petrohrad, přesto se od souboje těchto mužstev nečekal nijak záživný fotbal. Přestože na stadionu byla poměrně slušná kulisa, obě mužstva tento předpoklad bohužel na sto procent vyplnila. Za zmínku tak stál jen tuhý boj a velké množství hodně tvrdých zákroků z obou stran.

První fotbalový moment, který stál za povšimnutí se udál až v 60. minutě po průniku Akimova, střela mu však ve finále vůbec nesedla. Na druhé straně byl opět aktivní Kasajev, ale jeho snaha ovoce nepřinesla. Obě mužstva tak pokračovala ve snaze spíše gól nedostat, než nějaký vstřelit. To potvrdilo i střídání trenéra Rostovu Dolmatova, když v 78. minutě stáhl útočníka Lebeděnka a nahradil ho obráncem Čerkesem.

Zápas se tak dotrápil až do 90. minuty, ve které na ukazateli skóre svítil stejný výsledek jako na začátku utkání.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele