6. kolo
26.04.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Lokomotiv Moskva 1:0

Lokomotiv Moskva prohrál v Krasnodaru gólem v nastavení od svého bývalého hráče Dramaniho a zakotvil v dolních patrech tabulky. Osud trenéra Rašida Rachimovova na lavičce Železničářů je nejspíš zpečetěn.

Domácí, které na zápas určitě speciálně nominoval trenér Ovčinnikov, který barvy soupeře úspěšně hájil v minulosti, měli první šanci v utkání. Po přihrávce hvězdy Krasnodaru Kasajeva mířil z dobré pozice mimo Ušenin. Hosté z Moskvy drželi míč, ale do šancí se nedostávali. Vítr do plachet jim vneslo až vynucené střídání Mujiriho za zraněného Biljaletdinova. Nový hráč na hřišti následně poslal dvě exkluzivní přihrávky na překvapení základní sestavy hostů Minčenkova, ale talentovaný forvard si v prvním případě špatně zpracoval míč, ve druhém nevyzrál na Karjukina.

Domácí odpověděli neméně zajímavou šancí, po střele Ušenina zachraňoval Lokomotiv od kapitulace Glušakov. Po změně stran se probudil Syčev a po pohledné individuální akci vystrašil gólmana Kubaně. Ofenzívu zelenožlutých měl osvěžit střídající útočník Tichonoveckij, ale po dvou minutách pobytu na hřišti si vzal špatný příklad od obránce madridského Realu Pepeho a vší silou se rozmáchl proti simulujícímu obránci Rodolfovi, bývalý tahoun Vladivostoku bez mrknutí oka uviděl červenou kartu.

Nicméně početní výhoda nevydržela Lokomotivu dlouho, záchrannou brzdu proti unikajícímu Dramanimu zvolil Kuzmin a šel taky pod sprchy. Bývalý odepsaný hráč Lokomotivu Haminu Dramani koneckonců celé utkání rozhodl, po centru z levé strany překonal v nastaveném čase akrobaticky Marka Čecha. Kubaň si tak po výhře 1:0 smlsl na dalším favoritovi.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele