13. kolo
12.07.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Tom Tomsk 0:0

Divácky nepříliš atraktivní zápas byl k vidění na stadionu Lokomotivu, ve kterém stejnojmenný moskevský celek nedokázal najít recept na obranu Tomsku. Problémy sužovaný sibiřský celek si tak odváží cennou remízu, pro "železničáře" je bod zklamáním.

Úvod zápasu moc fotbalových momentů nepřinesl, a tak se znudění diváci mohli na vlastní oči přesvědčit, že v brance domácích stojí opravdu debutant Guilherme. Brazilský gólman si hned na účet připsal dobré vyběhnutí proti Kornilenkovi, za což sklidil aplaus tribun. Na druhé straně barikády byla svatyně hostů odstřelována projektily z velké dálky, podle hesla "když nevíš co s míčem, vystřel" se řídil hlavně Fininho.

Ten se společně s Cocişem z kabin po poločasové přestávce na hřiště nevrátil, místo nich se do hry dostali Gatagov a Biljaletdinov. Nasazení druhého jmenovaného ohlašovalo snahu o zvýšení kreativity a počtu šancí. Těch bylo i v druhém půli jako šafránu, a když už se nějaká naskytla, Syčev ji neproměnil. Utkání nakonec zaslouženě skončilo bez branek a body se dělí.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele