10. kolo
23.05.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Lokomotiv Moskva 2:0

Rubin Kazaň po přesvědčivém výkonu porazil Lokomotiv Moskva 2:0 brankami Semaka a Gökdenize. Železničáři navíc dohrávali o devíti, vyloučit se nechali Ďurica a Odemwingie, oba tak přijdou o nadcházející moskevské derby proti Spartaku.

V deváté minutě napálil Semak odražený míč za záda bezmocného Čecha, který kapituloval po 270 minutách. Ačkoliv Lokomotiv zaznamenal v posledních týdnech výsledkový progres, Rubin Kazaň je kvalitativně jinde než předchozí soupeři a bylo to znát. Ve 30. minutě mohl zvýšit Roman Adamov, ale mířil těsně nad branku Čecha. Adamov neuspěl ani v druhém případě o deset minut později, obehrál sice Čecha, ale dostal se z ideálního střeleckého úhlu. Na své léta sláva marně vzpomíná Syčev, své trápení ukázal v plné nahotě v dnešním utkání, několikrát řešil slibně se rozvíjející příležitost Lokomotivu vyloženě špatně.

Maminov během poločasové přestávky měl svým svěřencům co říct, ti si však očividně nevzali jeho slova pořádně k srdci. V 47. minutě ztratil záložník Loko míč, čehož využil Gökdeniz Karadeniz a přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Rubin Kazaň si za dvoubrankového vedení zápas užíval, a když se nechal po druhé žluté kartě za kop po odpískání vyloučit Ďurica, bylo rozhodnuto. Tím ale výčet vyloučených na straně Železničářů neskončil, slovenského obránce totiž za hrubý faul na Ryžikova následoval do sprch Peter Odemwingie. Hrát proti úřadujícímu mistrovi v devíti není žádná sranda, hosté ale mohli být rádi, že Kazaň snížila na obrátkách a utkání dovedla do poklidného konce.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele