16. kolo
31.07.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Spartak Nalčik 2:0

Rubin Kazaň vstoupil do druhé poloviny ruské ligy vítězstvím nad Spartakem Nalčik v poměru 2:0. Za domácí se trefilo duo legionářů Gokdeniz Karadeniz a Alejandro Domínguez.

Nalčik se stejně jako v předchozích duelech se silnými soupeři snažil hrát aktivně. Favorité z Kazaně tak zaujali taktiku outsiderů a hráli na brejky. Ve 31. minutě se domácí málem dostali do vedení, Gogua nacentroval na Kalimullina a ten, ačkoliv byl obklopen třemi obránci, mířil do tyče. Gól tak padl na druhé straně o šest minut později, Bucharov se snažil prosadit středem, v sólu ho atakoval Amisulašvili, sudí ponechal výhodu a na následnou dělovku Turka Karadenize byl brankář Radič krátký.

Druhý poločas byl klidnější, Rubin Kazaň hrál, co potřeboval a domácím se obraná tvrz mistra dobývala těžce. V šedesáté druhé minutě se na hřiště dostal miláček kazaňského publika Alejandro Domínguez, který nahradil střelce úvodní branky Karadenize. Toto střídání bylo důležité pro další vývoj utkání. V závěru zápasu běžel útočník Kazaně Bucharov sám na Radiče, který ho následně fauloval ve svém pokutovém území. Nařízený pokutový kop technicky vybavený Argentinec proměnil.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele