8. kolo
11.05.2009 12:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Tom Tomsk 4:0

Svůj typický zápas sehrál v pondělním utkání osmého kola ruské Premier-Ligy domácí Rubin Kazaň proti Tomu Tomsk. Domácí dali soupeři ze Sibiře lekci z produktivity a vyprovodili ho s čtyřgólovým debaklem.

Tomsk přijel do Kazaně v roli outsidera, v úvodních minutách ale svěřenci trenéra Nepomnjaščiho chtěli toto tvrzení vyvrátit. Tomiči však nekladli odpor dlouho, odražený míč po střele Ansaldiho dopravil ve 24. minutě do sítě zkušený obránce Šaronov a dostal favorita do vedení. Netrvalo dlouho a Rubin svůj gólový účet zdvojnásobil. Alejandro Domínguez skvělou přihrávku našel Gökdenize Karadenize a ten překonal gólmana Sibiřanů Parejka.

Proti perfektně organizované Kazani se dvoubranková ztráta dohání velmi těžko, zvlášť pro ofenzívu Tomsku se to zdál být nadlidský úkol.

Druhý poločas přinesl první zajímavý moment v podobě šance záložníka Kazaně Noboy, Ekvádorec ale v samostatném nájezdu střílel přesně do rukavic připraveného Parejka. O chvíli později zahrozil po přihrávce Adamova aktivní Domínguez, mířil jen těsně vedle. Domácí poté polevili a šance měl i Tomsk, v té největší vychytal gólman Ryžikova nejlepšího střelce Tomsku Kornilenka.

V poslední desetiminutovce Rubin Kazaň přidal ještě dvě branky. Nejprve se premiérově v této sezóně trefil spící střelec Roman Adamov a v 84. minutě podtrhl debakl Tomsku střídající Hasan Kabze, který po pasu dalšího náhradníka Gorbaněce vyhrál klíčový souboj se zadákem hostů a dopravil míč do odkryté brány.

Autor: David Kubáň / championat.ru, soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele