8. kolo
11.05.2009 14:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Spartak Moskva - FK Saturn 4:0

Spartak Moskva v exhibičním stylu deklasoval Saturn 4:0. Gólman hostujícího celku Antonín Kinský tak inkasoval v posledních dvou kolech hrozivých devět branek a je možné, že v nejbližších dnech už bude bez trenéra Jurgena Röbera, který se nemůže opřít o nic.

Od počátečního hvizdu měl utkání plně v režii Spartak, na úvodní gól červenobílí nečekali dlouho. Bystrov přihrávkou pod sebe našel volného Makajeva a mladičký obránce oslavil svou první branku v ruské Premier-Lize. Gólové hody na stadionu Lužniki pokračovaly. Střelu domácího útočníka Wellitona Kinský vyrazil, ale přímo před nohy dorážejícího Dzjuby a bylo to 2:0.

Saturn měl po výprasku proti Kazani zaděláno na další debakl. Na hrozivých 0:3 z pohledu Röberova mužstva zvyšoval ve 26. minutě Welliton, když využil efektivní patičky Bystrova, pohrál si s dotírajícím obráncem Zelaem a nedal Kinskému šanci. Odevzdaný Saturn mohl do konce prvního poločasu kapitulovat ještě několikrát nebýt nepřesné mušky střelců Spartaku.

Ve druhém dějství vyběhl na hřiště v obraně lépe organizovaný Saturn, ale domácí Spartak měl stále utkání pod naprostou kontrolou. Poslední, čtvrtý hřebíček do hostující rakve tak zatloukl v 72. minutě Welliton, když do prázdné branky doklepl Sajenkovu ideální přihrávku. Moskevští si z utkání udělali exhibici a stejně jako prvním poločase, mohli přidat více branek. Nakonec se jejich gólový účet utkání zastavil na čísle čtyři.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele