25. kolo
17.10.2009 12:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - CSKA Moskva 1:1

Nalčik hrál s CSKA místy až překvapivě vyrovnanou partii a zaslouženě bodoval, v závěru mohl dokonce o vítězství domácích rozhodnout Asildarov, jenže neuspěl. Hosté, po závěrečném hvizdu, litovali především neproměněných šancí v prvním poločase.

Úvod utkání patřil jednoznačně lepším Armějcům, kterým se podařilo brzo skórovat. Kombinaci Odiaha s Guilhermem úspěšně zakončil Krasič. Brazilec se Srbem naháněli obraně domácích hrůzu i nadále. Guilherme těsně nedosáhl na centr Pilijeva a o chvíli později se neprosadil ani Krasič, když se pokoušel projít přes tři protihráče.

Na začátku třetí desetiminutovky znenadání udeřilo na druhé straně, diváky rozjásal obránce Amisulašvili, gólovou přihrávku si připsal Kazbek Geterjev. Dalšího vzrušení se diváci dočkali o pár momentů později, když souboj Krasiče s Mašukovem přerostl v šarvátku a oba výtržníci si odnesli žlutou kartu.

Srbský záložník na sebe strhnul pozornost ještě jednou, když si zakombinoval s Guilhermem, ale ani tato situace gól nepřinesla. Za dvě minuty navíc musel host z Kyjeva vystřídat kvůli zranění, CSKA tak najednou přišlo o jednoho z nejlepších hráčů na hřišti.

Do druhé půli vstoupili Armějci znovu o něco lépe, jenže nováček na hřišti Necid všem na stadionu ukázal, jak se neproměňují šance. V 60. minutě domácí fanoušky vystrašil Aldonin, jehož dalekonosnou střelu Radič vyrazil. Na druhé straně se poté, co obral o míč obránce, v šanci ocitnul Asildarov, jenže ještě něž mohl vystřelit byl mu odpískán útočný faul. Když už si diváci myslel, že míč v síti neuvidí, zaúřadoval Krasič. Srb, se bohužel v době zakončení ocitnul v ofsajdovém postavení, což neuniklo pozornosti postranního arbitra.

A když v závěru vychytal úžasným zákrokem Akinfejev Asildarova, body se dělí.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sestavy?.... hrál necka?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál a zjevně blbě :-( . Takhle si ten zápas nevykope, ale pravda je, že pokud bude v Rusku hrát tak se to taky počítá, navíc CSKA je IMHO na stejné úrovni jako špička Bundesligy...

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele