23. kolo
27.09.2009 12:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Rostov 1:0

Spartak Nalčik na své půdě porazil FK Rostov 1:0 a dostal se o bod před Kubaň, který své utkání dohrává později. Vítězství 1:0 zařídil Nalčiku útočník Šamil Asildarov.

Deštivé počasí v úvodu více svědčilo hostům, kavkazský Spartak však postupem času převzal iniciativu, největší příležitost na šance chudého prvního poločasu spálil domácí tahoun Asildarov, Chotějev proti jeho střele včas zasáhl nohou. Posledních deset minut proběhlo v režii Spartaku a poslední šanci propásl Asildarov, střílel vedle tyče.

V aktivitě pokračovali svěřenci trenéra Jurije Krasnožana i po změně stran, převahou byl Nalčik odměněn vedoucím gólem, měkký centr Bikmajeva našel Asildarova, který se prosadil přes Rožkova a překonal Chotějeva. O deset minut hrál Rostov v deseti, vyloučit se nechal za hrubý faul uprostřed hřiště mladík Valikajev. Do závěrečného hvizdu domácí utkání v poklidu kontrolovali a připsali si tři veledůležité body v boji o záchranu.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele