16. kolo
01.08.2009 11:30 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Tom Tomsk - CSKA Moskva 2:3

CSKA Moskva si odváží všechny tři body ze sibiřského Tomsku, na vítězství armády v poměru 3:2 se nejvíce podepsal Miloš Krasič, který branku dal a na dvě další přihrál.

V prvním poločase bylo o chlup aktivnější domácí mužstvo, góly však dávali fotbalisté CSKA. Ve 27. minutě našel Dzagojev krásnou dlouhou přihrávkou Krasiče a ten v nájezdu překonal Poljakova. O několik chvil později hosté vedli o dvě branky, Krasič s Dzagojevem si tentokrát vyměnili role a mladý Rus technickou střelou rozvlnil síť.

Před koncem prvního poločasu po obrovské chybě ve středu obrany CSKA mohli Tomiči zkorigovat, ale osamoceného Maznova vychytal Akinfejev.

Sebevědomě hrající CSKA psychicky srazil třináct minut po zahájení druhého poločasu Maznov. Makedonec z přímého kopu zaskočil jedničku červenomodrých Akinfejeva. Tomsk zvýšil na obrátkách a trenér Valerij Nepomnjaščij posílil ofenzívu o mladého Djadjuna. Sázka na ofenzívu se Sibiřanům nevyplatila, z brejku našel Krasič na zadní tyči Jesúse a Brazilec vstřelil svůj premiérový gól v této sezoně.

V 68. minutě se Tomsku opět podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Ignaševič se stejně jako v minulém kole proti Spartaku, dopustil penaltového zákroku a exekutor Mičkov dal domácím naději. Na další gól už Tomsku nezbyly síly a zvýšit mohli moskevští po další brejkové situaci. Střídající Necid ale zvolil špatné řešení, když nevrátil míč skvěle postavenému Dzagojevovi a sobecky střílel sám. Nedal.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele