4. kolo
03.04.2010 16:30 CET
5 : 2
(2:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - FK Rostov 5:2

Spartak Nalčik pokračuje ve výborných výkonech v úvodních kolech, dnes na stadionu Spartak připravil pro své fanoušky doslova gólový koncert. Ambiciózní FK Rostov přestřílel 5:2. Dvěma góly se blýskl útočník Djadjun, aktuálně nejlepší střelec ruské Premier Ligy.

Hrací plocha, vydatně zkrápěná deštěm, ve čtvrté minutě hodně pomohla střele záložníka Nalčiku Siradzeho, na kterou brankář Radič nestihl zareagovat, domácí vedli 1:0. Rostovčané se nestačili ani pořádně vzpamatovat a prohrávali o dvě branky, Okoronkwo zbytečně fauloval Djadjuna a nařízený pokutový kop proměnil Leandro.

Poté kavkazský Spartak přenechal iniciativu Rostovu. Hosté si vypracovali i několik šancí, ale na rozdíl od domácích, nebyli tak produktivní. V jejich největší šanci první pětačtyřicetiminutovky nastřelil Kalačjov tyč.

Do druhého poločasu šel na hřiště Ahmetovič, který zachránil Rostovu bod v Grozném. O pár minut později ale bylo definitivně jasné, že tentokrát mu role spasitele nebude přisouzena. Záložník Nalčanů Maljarov vtrhl do šestnáctky Rostovu, kde ho smetl Kulčij. Sudí Stanislav Suchina neváhal s nařízením další penalty, kterou si vzal Amisulašvili a stejně jako Leandro jí proměnil.

Nalčik měl svého soupeře na lopatkách a v dalších minutách mohl nasázet několik branek do jeho sítě, nečekaně však udeřil Rostov gólem Ahmetoviče. Radost měli hosté krátce, Koncedalov vysunul nikým nehlídaného Djadjuna a ten zvýšil na 4:1.

V závěru bláznivého utkání padly ještě dvě branky, každá na jedné straně. Po nevinném faulu Maljarova na Gackana se dočkal penalty i Rostov a útočník Adamov z ní snížil na 4:2. Na konečných 5:2 ale upravil Djadjun, který zúžitkoval centr Leandra a dostal se do vedení v tabulce střelců ruské ligy.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele