základní část, 30. kolo
06.11.2011 13:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Zenit Petrohrad 1:1

Kubaň doma zvládla poslední letošní kolo a remizovala doma se silným Zenitem. Ten tak nemusí mít do jarní části mít žádný náskok, pokud CSKA vyhraje. O branky se postarali Traoré za domácí a Děnisov za hosty.

První šanci měl na svědomí Bucharov, který utekl obraně, ale vyběhnuvší Bělenov jeho pokus zmařil. Hosté byli i nadále aktivnější, kupříkladu Fajzulin se nehnul od rohového praporku, za minutu kopal čtyři rohy. V osmadvacáté minutě se hráči Zenitu konečně dočkali. Po zmatcích v obraně, kdy si nerozuměli Bukur s Kulikem, se dostal k balonu Děnisov a z pětadvaceti metrů se trefil mezi tři tyče. 0:1!

Za zmínku v první půli stojí ještě situace z 40. minuty, kdy po Semakovo centru netrefil Bucharov prázdnou bránu z metru (!!!). Avšak Alexandr si vlasy trhat nemusel. Stál v ofsajdu. Poločas tak skončil hubenou výhrou Zenitu.

Druhou půli pomyslně odzvonili domácí. V 50. minutě napřáhl z pětatřiceti metrů Filder a trefil břevno! V 66. minutě bylo ještě veseleji. Varga centroval tak šikovně že trefil ruku Alvese. Jasná penalta. K míči se postavil kanonýr Traoré a samozřejmě se nemýlil. 1:1!

Poté se hra vytratila. Obě mužstva byla spokojená s bodem a nikdo nechtěl především udělat chybu. Zlobil akorát Varga, ale sám hráč nic nezmůže. Proto toto zajímavé střetnutí skončilo zaslouženou remízou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele