základní část, 17. kolo
24.07.2011 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Spartak Moskva 0:2

Spartak si bez větších problémů odváží tři body z hřiště Volgy. Domácí se dokázali probudit až v průběhu druhého poločasu.

Volga přepálila úvod utkání, kdy chtěl být aktivní a doplatila na to. Hráčům domácího mužstvo došly síly a územní převahu si začal vytvářet Spartak Moskva. Ve 27. minutě se červenobílí dostali do vedení, Welliton rychle rozehrál míč na Dzjubu a ten křiznou přihrávkou našel Dmitrije Kombarova a reprezentační záložník rozvlnil síť - 0:1. Poté se hra uklidnila, více u míče byla Volga, ale Spartak bránil překvapivě bezchybně.

Po změně stran měla navrch Volga. Aktivitou hýřil především gruzínský útočník Vacadze. Ten několikrát ohrozil branku Spartaku a v jednom případě postupoval sám na brankáře, ale pomezní diskutabilně zvedl praporek pro ofsajd.

Chvíli nato Spartak přidal druhý pojišťovací gól, když se střelecky prosadil Brazilec Welliton.Volga měla v závěru příležitosti alespoň snížit, ale dnes ji nebylo přáno.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele