Stadion Za Lužánkami Články


Brno, Česko

Brno chce opravit stadion Za Lužánkami, stát bude přes 1,5 mld.

Brno se chystá opravit stadion Za Lužánkami, který od počátku tisíciletí chátrá. Rekonstrukce by měla stát přes 1,5 miliardy korun, řekl dnes ČTK primátorův náměstek zodpovědný za investice Richard Mrázek (ANO). Město se na opravu bude snažit získat dotaci z Evropské unie a státního rozpočtu.

V Brně odstartovala petice za nový fotbalový stadion

Petice za výstavbu nového fotbalového stadionu v Brně dnes odstartovala úvodními podpisy. Myšlenku vzkřísila rozlučková akce Petra Švancary, která se uskuteční 27. června na stadionu za Lužánkami. Mezi prvními se pod petici podepsal brněnský primátor Petr Vokřál.

Na brněnském stadionu za Lužánkami skončily brigády

Na brněnském stadionu za Lužánkami skončily dnešní poslední brigádou akce dobrovolníků, které přijeli před odjezdem k nedělnímu zápasu do Plzně psychicky podpořit i fotbalisté prvoligové Zbrojovky společně s trenéry. Úsilí všech pracovníků směřuje k rozlučce oblíbeného brněnského fotbalisty Petra Švancary, která se uskuteční 27. června.

Na stadionu za Lužánkami se odstraňovaly z tribun pařezy

Na brněnském stadionu za Lužánkami, na němž se už 14 let nehrál žádný zápas, dnes znovu pracovali brigádníci a také hasiči, kteří odstraňovali z tribun pařezy. Pokračovali tak v přípravě zpustlého sportoviště na rozlučku oblíbeného brněnského fotbalisty Petra Švancary, která se uskuteční 27. června.

Brno chce za symbolickou cenu pronajmout stadion Švancarovi

Brněnští radní dnes schválili záměr pronájmu pozemku stadionu Za Lužánkami včetně stavby skupině kolem fotbalisty Petra Švancary, která se pokouší chátrající stadion opravit. Cena bude symbolická, například jedna koruna, řekla dnes novinářům náměstkyně primátora Klára Liptáková (KDU-ČSL). Podle ní je totiž potřeba celou situaci uvést do souladu s legislativou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele