Eredivisie - souhrn 31. kola: Alkmaar stále dotírá na Twente

24.04., 20:46, aktualizováno 28.04., 18:37
Komentáře a souhrny
Vangelis Pavlidis (© AFP)

PSV přejelo Heerenveen 8:0, Feyenoord však zareagoval vítězstvím na hřišti Go Ahead Eagles, a v Eindhovenu tak musí oslavy titulu odložit. Twente naplnilo roli favorita proti Almere City a výhrou 3:1 si upevnilo třetí místo, na to ovšem po víkendu znovu tlačí Alkmaar. Na vítězné trefě domácího týmu se asistencí podílel Michal Sadílek. Ajax po brzkém vyloučení Stevena Bergwijna pouze remizoval 2:2 s Excelsiorem.

SBV Vitesse - Fortuna Sittard 3:2

28.04.2024 16:45

Góly: 22. Paxten Aaronson, 68. Marco van Ginkel, 76. Paxten Aaronson - 44. Iňigo Córdoba, 50. Justin Lonwijk

Celek z Arnhemu se před touto nedělní dohrávkou 31. kola dozvěděl nemilou zprávu, kvůli rekordnímu odečtu osmnácti bodů za opakované neplnění požadavků licenčního řádu totiž "získal" jistotu sestupu do druhé ligy po dlouhých pětatřiceti letech. A tento duel už tak mohl odehrát bez větších nervů - na jeho výkonu to přeci jen bylo znát, proti Fortuně stáhl jednobrankové manko a nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 3:2.

SBV se tak v tabulce dostalo do plusových čísel díky páté výhře v tomto soutěžním ročníku a bez odečtu by se vyhouplo před sedmnáctý Volendam. Avšak takhle se dvěma body zůstává beznadějně poslední. Klub ze Sittardu prakticky neměl o co hrát, neboť šestnáctý Waalwijk pouze remizoval s Utrechtem (2:2) a Fortuna si před ním vytvořila již nedostižný desetibodový odstup, aktuálně je v Eredivisie dvanáctá s pětatřiceti body.

Úvodní dvacetiminutovka nic zásadního nepřinesla, poté se z ničeho nic dostal do vedení výběr z Arnhemu. Skóre otevřel stále teprve dvacetiletý americký mladíček Paxten Aaronson, který se po akci na levé straně se štěstím zbavil bránícího protihráče a pak nadvakrát usměrnil míč pod bližší šibenici. Hosté postupem času přidali a srovnat mohli krátce po odehrané půlhodině, ale Sierhuisův pokus skvěle zneškodnil brankář Room.

Fortuna se přece dočkala vyrovnání ještě do přestávky, když španělský krajánek Iňigo Córdoba obdržel tečovaný pas od Dijkse a hlavou uklidil balón přesně k protější konstrukci. Svěřenci trenéra Dannyho Buijse otočili vývoj tohoto klání pět minut po výměně stran. Hendriks totiž evidentně podrazil ve vlastní šestnáctce unikajícího Sierhuise a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Justin Lonwijk ranou do levého horního růžku.

Vitesse se však v žádném případě nevzdalo a přesně v polovině závěrečné části srovnalo krok. Přesnou mušku měl zkušený Marco van Ginkel po zpětném přistrčení v podání Boutraha téměř od brankové čáry. O první výhře SBV od konce února tohoto roku pak rozhodl zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem aktivní Aaronson pohotovou přízemní střelou z hranice brankového území doprostřed poloprázdné branky.

Domácí sice v 81. minutě přišli o vyloučeného Giovanniho Van Zwama, jenž odešel předčasně do útrob stadionu po druhé žluté kartě, nicméně když Room v nastaveném čase famózně zneškodnil projektil Braafa, na výsledku se už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - FC Utrecht 2:2

28.04.2024 14:30

Góly: 26. David Min, 66. Richonell Margaret - 61. Can Bozdoğan, 84. Sam Lammers

Dvakrát se radoval Waalwijk z vedení v klání s Utrechtem, přesto nakonec bral pouze remízu. Odmítl tak možnost posunout se v tabulce před Excelsior a dostat rotterdamský tým pod sebe na šestnáctou příčku, znamenající baráž. Utrecht zachránil aspoň bod šest minut před koncem základní hrací doby druhého poločasu a upevnil si pozici ručící play-off o pohárovou Evropu.

Ačkoli padly v tomto utkání čtyři branky, obecně příliš gólových šancí nenabídlo. Hlavně tedy první půle. Lammersův slabý pokus ze 6. minuty pouze doputoval do rukavic připraveného gólmana domácích Vaessena, ani Lammersův spoluhráč Bozdogan neuspěl v 15. minutě, to když to zkoušel na Vaessena z přímého kopu. Přece první třetina tohoto duelu nabídla jednu zásadní událost, a to úvodní přesný zásah, o který se postaral Waalwijk.

Byla to na první pohled velmi nenápadná akce ve 26. minutě, kterou hosté tak trochu podcenili. Dožadovali se toho, aby byla hra přerušena pro ofsajd, jenže ten sudí nezaznamenali. O něco aktivněji a důsledněji působil pár vteřin předtím snad pouze stoper Viergever, který se snažil odebrat míč Oukilimu, ale neúspěšně. Od noh marockého reprezentanta se odrazil míč k Minovi, který přízemní střelu nasměroval po zemi přesně na bližší tyčku do spodního rohu brány.

Hostům se dlouho nedařilo vzchopit, RKC chovalo těsný náskok poměrně dlouho. V 56. minutě ještě nepřekonal Vaessena skluzující Lammers, to když z blízkosti po přihrávce zprava od Bozdogana trefil pouze svého soupeře. V 61. minutě se každopádně Utrecht již své odměny přece dočkal. El Karouani na levé straně prostrčil balón k Boussaidovi, jeho následná pobídka prošla skrz šestnáctku až k Bozdoganovi, a ten pohotově skóroval.

Nerozhodný stav nicméně vydržel pouze do 66. minuty. Waalwijk se dostal znovu na koně, Min přitom ke své trefě přidal jednu asistenci. Vyslal po brejku do vyložené příležitosti Margareta a ten zacílil pod nohy gólmana Barkase. V 84. minutě ale bylo ve finále rozhodnuto o dělbě bodů. Boussaid vyprodukoval dlouhý centr dopředu, Toornstra hrudí sklepl merunu pro Lammerse, ten se prosmýkl kolem bránících hráčů Gaariho s Van den Buijsem a překonal Vaessena.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Volendam 1:0

28.04.2024 14:30

Góly: 75. Tobias Lauritsen

Volendam debakl na půdě Excelsioru nenapravil, prohrál i na půdě Sparty a postupně směřuje k pádu o patro níže. Rotterdamský tým naopak slušně finišuje a po tom nejtěsnějším možném skalpu protivníka ze Severního Holandska proklouzl na osmou příčku. Pouze tak potvrdil, že si po skončení tohoto ročníku určitě chce zahrát play-off o kvalifikaci do Konferenční ligy.

Domácí začali aktivněji, v 10. minutě se pokoušel svou dělovkou po centru Eerdhuijzena prosadit na bližší tyči Lauritsen, avšak pozorný brankář Backhaus se nenechal nachytat na švestkách. Ve 32. minutě mohl skórovat z dobré pozice Saito, jehož umnou kolmicí uvolnil Metinho, avšak od blokujícího stopera Miraniho doputoval míč do zámezí. Ve 37. minutě se na opačné straně snažil skórovat elegantní patičkou volendamský hroťák Vivaldo Semedo, a to po Coxově pasu, jenže balón o kousek doputoval mimo prostor třech tyčí.

Rovněž ve druhé půli se obě ekipy snažily najít cestu za vstřelenou branku, snaha se jim rozhodně upřít nedala. A kdo ví, jakým směrem by se utkání upínalo, kdyby v 62. minutě domácí gólman Olij nevychytal v moc dobrém postavení Bootha. Nakonec gólově udeřila Sparta čtvrthodinu před koncem, Lauritsen totiž, s pomocí teče bránícího Flinta, zužitkoval přihrávku zleva od van der Kusta. Volendam ve zbývajícím čase odpověď na inkasování nenašel, a padl tedy v rychlém sledu s dalším klubem z Rotterdamu.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - AZ Alkmaar 0:3

28.04.2024 12:15

Góly: 16. Dani De Wit, 58. Vangelis Pavlidis, 90+5. Ernest Poku

Alkmaar se nechce vzdát šance, že by ještě mohl skončit v Eredivisie třetí. Jen tak si totiž na příští sezónu může vydobýt účast v Lize mistrů. Pořád se mu ne a ne podařit stáhnout k sobě Twente, která má zatím milionářské soutěži blíže. Přece každopádně hosté stáhli svoje manko na kýžený cíl na rozdíl pěti bodů, to když, možná až nečekaně snadno, zvítězili v Nijmegenu.

Domácí před týdnem absolvovali neúspěšné finále Nizozemského poháru proti Feyenoordu a zřejmě tenhle neúspěch ještě úplně nepřekousli. Ne že by proti AZ plnili roli favorita, přece se však čekalo, že budou klást větší odpor. Vždyť právě před vlastními fanoušky třeba na konci března připravili porážku neotřesitelnému vládci PSV. Jenže teď na Goffertstadionu schytali třígólovou porážku.

O první gól Alkmaaru se postaral D. de Wit. De Kaasboeren předvedli rychlou a účinnou kombinaci na jeden dotek. Sadiq ze středu pole našel na hranici šestnáctky Pavlidise, který prostrčil míč, s pomocí teče bránícího Hoedemakerse, na muže s desítkou na zádech, a ten snadno zacílil za brankáře Cillessena. V 58. minutě navýšil vedení Pavlidis, jenž tvrdou dělovkou zamířil do potřebných míst poté, co k němu doputoval špatný odkop Hoedemakers. Výhru pak pečetil v samém závěru v páté minutě nastavení druhé půle střídající Poku, jenž zužitkoval do prázdné brány přihrávku zleva od jiného náhradníka z lavičky van Brederodeho.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Heracles Almelo 3:1

28.04.2024 12:15

Góly: 16. Lennart Thy, 69. Silvester van der Water, 90+3. Filip Krastev - 45+2. Marko Vejinović

Zwolle ani Heracles neměly před vzájemným střetnutím jistotu záchrany, oba kluby jí ovšem byly před nedělním programem hodně blízko. A nakonec důležitý krok učinili domácí, kteří před vlastními fanoušky skolili soupeře o dvě branky. Po matematické stránce ale pořád není jejich udržení se v Eredivisie zcela stoprocentní. Musejí počkat, jak ještě dopadne Waalwijk.

První poločas skončil nerozhodně, v téhle fázi zápasu ještě nebylo jasné, kdo bude vítězem, či zda se nakonec neurodí plichta. Do duelu na každý pád vstoupili lépe domácí, kteří se ujali vedení v 16. minutě. Thy u pravé lajny vyhrál souboj s bránícím Hoogmou, pronikl do vápna a tam chytře naznačil, že bude přihrávat. Nakonec se však rozhodl vypálit. A udělal moc dobře, svou dělovkou pod břevno propálil gólmana Brouwera.

Jenže Zwolle náskok neuchovalo, dostalo totiž, lidově řečeno, gól do šatny. Byl to poslední rohový kop, závěrečný moment úvodního dějství. Ve skrumáži míč propadl k Vejinovicovi poté, co se o něj prali v pokutovém území Hoogma s protivníkem Kerstenem, a následné zakončení z blízkosti nemohlo skončit jinak než brankou. Druhou půli už nicméně zvládli lépe hráči PEC, kteří tak vzkázali, že s největší pravděpodobností budou v nejvyšší soutěži působit i nadále. V 69. minutě MacNulty přiťukl balón hlavou van der Waterovi a ten snadno skóroval, v závěru se pak trefil ještě Krastev, to když prošel od středové čáry až do šestnáctky a odtud pohodlně zacílil.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - Feyenoord Rotterdam 1:3

25.04.2024 21:00

Góly: 45+1. Oliver Valaker Edvardsen - 25. Jeffrey de Lange (vl.), 33. Luka Ivanušec, 69. Ayase Ueda

Feyenoord po úspěchu ve finále KNVB Bekeru nad Nijmegenem (1:0) nezaváhal ani v nadcházejícím utkání 31. kola Eredivisie s Go Ahead a po výhře 3:1 ještě živí alespoň malou naději na mistrovský titul. Rotterdamský gigant si díky tomuto úspěchu definitivně zajistil druhé místo zaručující skupinovou fázi Ligy mistrů v nadcházejícím ročníku, naopak za vedoucím PSV zaostává o téměř nedostižných devět bodů.

Svěřenci trenéra Arneho Slota drží před třetím Twente dvanáctibodový odstup a ten už smazat nejde, naopak tři kola před koncem je téměř jasné, že na nizozemský trůn podruhé v řadě neusednou - ve třech zbývajících kolech by musel vyhrát a zároveň doufat, že PSV nezíská ani bod, v celkovém skóre navíc ztrácí propastných třicet branek. Go Ahead naopak nevyhrálo počtvrté v řadě a zůstává na osmém místě s dvaačtyřiceti body.

Úvodní dvacetiminutovka tohoto čtvrtečního zápasu nic zásadního nepřinesla, hosté šli do vedení ve 25. minutě díky vlastní brance gólmana Jeffreyho de Langeho. Ten se totiž natahoval po dělovce Luky Ivanušece z patnácti metrů, ale na míč o kousek nedosáhl a ten se vzápětí odrazil od jeho zad do sítě. Neuběhlo ani dalších osm minut a aktivní Ivanušec se již tentokráte zapsal do listiny střelců.

Po rychlém útoku středem hřiště obdržel zpětnou nahrávku od Minteha a taktéž z patnácti metrů zamířil přímo do levého dolního růžku. Domácí výběr se však nechtěl v žádném případě vzdát a v poslední minutě úvodního dějství snížil. Naději na bodový zisk vykřesal norský forvard Oliver Valaker Edvardsen, jenž si po přesném pasu Adekanyeho z pravého křídla seběhl do brankového území soupeře a zblízka hlavou zamířil do odkryté branky.

Po změně stran byl nejzajímavější minisouboj mezi De Langem a Ayasem Uedou - japonský útočník Feyenoordu sice nevyzrál na domácího strážce v 56., 60., ani v 61. minutě, nicméně přesně v polovině závěrečné části vrátil svému týmu dvoubrankové vedení po přesné střele z mírného úhlu k protější konstrukci. V samém závěru se v hostujícím dresu ještě prosadil Stengs, ovšem tento jeho gól přeci jen neplatil kvůli zřetelnému ofsajdu.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 0:8

25.04.2024 18:45

Góly: 7. Guus Til, 9. Malik Tillman, 11. Malik Tillman, 30. Guus Til, 44. Joey Veerman, 52. Johan Bakayoko, 71. Luuk de Jong, 83. Patrick van Aanholt

PSV potvrdilo skvělou fazónu z poslední doby a nyní se v 31. kole postaralo o nefalšovaný ofenzivní koncert, jelikož nevyzpytatelný Heerenveen rozdrtilo na jeho vlastní půdě po těžko uvěřitelném výsledku 8:0 a vytvořilo tak klubový rekord v Eredivisii, neboť vyšším rozdílem na venkovním hřišti nikdy v historii nevyhrálo. Eindhovenký gigant je navíc nesmírně blízko k zisku mistrovského titulu po šesti letech.

Svěřenci trenéra Petera Bosze totiž mají na kontě čtyřiaosmdesát bodů a jsou na první příčce o devět bodů před druhým Feyenoordem - ve třech zbývajících duelech tedy potřebují vybojovat jediný bod, ale i kdyby se jim to nepovedlo, tak o triumf stejně nejspíš nepřijdou, protože o konečném pořadí rozhoduje skóre a to má PSV lepší o téměř nedostižných 30 gólů. Hostující celek nyní vyhrál v nejvyšší nizozemské soutěži již čtyřikrát za sebou a z toho vsítili naprosto parádních jednadvacet branek.

SC naopak nenavázalo na předchozí úspěch v Almelu s Heraclesem (2:0) a zůstává na desátém místě. Duel na stadionu Abe Lenstra začal s desetiminutovým zpožděním kvůli zácpám v blízkém okolí, a této skutečnosti hosté dokonale využili, když během úvodních jedenácti minut skórovali dokonce třikrát. PSV poslal do bleskového vedení Guus Til již po sedmi minutách hry.

Ten se po vynikající přihrávce Malika Tillmana uvolnil na pravé straně a pak křižnou střelou zamířil do protějšího spodního růžku. V rozmezí 9. - 11. minuty navýšil náskok eindhovenského giganta právě americký záložník Tillman hned dvěma zásahy. Nejprve si po přesném pasu Tezeho z pravého křídla seběhl k zadní tyči a prudkou hlavičkou zblízka rozvlnil síť, pak po obloučku Luuka de Jonga i na zemi z hodně ostrého úhlu zamířil mezi nohy stojícího brankáře Van der Harta.

Hosté ani v následujícím průběhu rozhodně nepolevovali a ještě do přestávky přidali další dvě branky. Přesně po odehrané půlhodině skóroval taktéž podruhé v tomto střetnutí Til, neboť po centru z pravé strany nadvakrát pokořil bezmocného domácího strážce a minutu před vypršením základní hrací doby zavěsil z dvanácti metrů k pravé tyči nabíhající Joey Veerman - 0:5.

Heerenveen alespoň mohl korigovat obrovský debakl čtyři minuty po změně stran zásluhou švédského forvarda Wålemarka, ale tato jeho trefa neplatila kvůli těsnému ofsajdu. Naopak PSV stále hrálo s velkou chutí a až do závěrečného hvizdu zaznamenalo ještě další tři trefy.

V 52. minutě se zapsal do listiny střelců Johan Bakayoko díky parádní ráně z osmnácti metrů do bližší šibenice, o devatenáct minut později zaznamenal už svou sedmadvacátou branku tohoto ročníku Eredivisie kapitán Luuk de Jong po ráně ze středu šestnáctky soupeře do levého horního růžku a v 83. minutě nakonec uzavřel gólový účet střídající Patrick van Aanholt přízemním pokusem ze čtrnácti metrů k levé konstrukci.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - SBV Excelsior 2:2

24.04.2024 21:00

Góly: 27. Devyne Rensch, 89. Chuba Akpom - 38. Julian Baas (pen.), 53. Lazaros Lamprou

Ajax v předchozím kole dokázal otočit vývoj se silným Twente (2:1) a teď byl považován za jasného favorita proti zachraňujícímu se Excelsioru, jenže po brzkém vyloučení kapitána Stevena Bergwijna přišel o jednobrankový náskok a zdálo se, že z trávníku bude odcházet poražen. Nicméně v samém závěru i v deseti nečekaně vyrovnal zásluhou střídajícího Chuby Akpoma a s rotterdamským vyzyvatelem tedy nakonec remizoval po výsledku 2:2.

Svěřenci trenéra Johna van 't Schipa zaznamenali v tomto ročníku Eredivisie další z mnoha neuspokojivých výsledků, v tabulce jim náleží pátá příčka s devětačtyřiceti body a v neděli je opět může předskočit konkurenční Nijmegen. SBV naopak po nedávném skalpu Volendamu (4:0) vybojovalo nesmírně cenný bod v boji o záchranu, aktuálně se nachází na patnácté příčce se šestadvaceti body o dva body před šestnáctou barážovou pozicí Waalwijku.

Amsterdamský gigant přitom vstoupil do tohoto utkání lépe než soupeř a první větší možnost si vypracoval po necelé čtvrthodině hry, avšak ránu Godtse skvěle zneškodnil pozorný gólman Van Gassel. AFC vzápětí ještě zvýšilo svůj aktivitu a ve 27. minutě už vedlo, jelikož Devyne Rensch po přihrávce Taylora prokázal dostatečný důraz a i v pádu zblízka nekompromisně zavěsil přímo pod břevno.

Jeden z klíčových okamžiků tohoto střetnutí byl k vidění krátce po odehrané půlhodině. Bergwijn totiž ve vyložené brankové možnosti stáhl k zemi unikajícího Benitu, rozhodčí Van der Eijk okamžitě ukázal na penaltový puntík a po přezkoumání videozáznamu dokonce udělil Bergwijnovi přímou červenou kartu. Nabídnutou možností pak nepohrdl Julian Baas, neboť se bez potíží trefil do pravého spodního růžku.

Nabuzení hosté hráli po změně stran s obrovským nasazením a po osmi minutách hry otočili vývoj - prosadit se dokázal řecký kanonýr Lazaros Lamprou, který si po vynikajícím pasu Goudmijna udělal prostor k hlavičce a z hranice brankového území zavěsil k bližší konstrukci kolem plachtícího brankáře Rulliho. Ajax pak ale i v deseti přidal a tlačil se za vyrovnáním.

Nejprve dvacet minut před závěrečným hvizdem pálil těsně nad Taylor, stejný hráč pak v 85. minutě hlavičkoval do břevna. O čtyři minuty se však Ajax přeci jen dočkal zasloužené druhé trefy. Van Gassel sice nejprve vykopl před sebe nepříjemnou střelu Rensche, jenže následně anglický útočník Akpom stál ve správnou chvíli na správném místě a i s trochou štěstí tečoval míč do zcela prázdné branky.

Více informací k zápasu

FC Twente - Almere City 3:1

24.04.2024 18:45

Góly: 10. Mathias Kjølø, 52. Sem Steijn, 84. Daan Rots - 73. Kornelius Hansen

Twente v předehrávaném utkání 31. kola potvrdilo úlohu favorita proti nováčkovi z Almere a díky vítězství 3:1 se opět přiblížilo k vytouženému třetímu místu, které by mu zajistilo kvalifikaci prestiží Ligy mistrů. Celek z Enschede je v tuto chvíli třetí se ziskem třiašedesáti bodů a minimálně do nedělního odpoledne si vytvořil před čtvrtým Alkmaarem náskok osmi bodů. Almere naopak prohrálo podruhé za sebou a je stále dvanácté s třiatřiceti body.

Domácí celek vstoupil do tohoto středečního zápasu s velkým nasazením a hned svou první větší možnost po necelých deseti odehraných minutách přetavil ve vedení. Po rohovém kopu nakrátko přihrával pod sebe český krajánek Michal Sadílek a vzápětí napřáhl z více jak pětadvaceti metrů Mathias Kjølø, jehož skákavá střela zapadla přímo do levého spodního rohu kolem marně se natahujícího brankáře Bakkera.

Zbytek prvního poločasu spíše probíhal v opatrnějším duchu, nicméně ihned po změně stran dominovalo FC. Nejprve pálil z přímého volného kopu o kousek vedle vzdálenější konstrukce Sem Steijn, vzápětí hostující strážce odvrátil do zámezí tvrdý projektil Sadílka ze střední distance. Svěřenci trenéra Josepha Oostinga přidali druhý uklidňující zásah v 52. minutě zásluhou aktivního Steijna.

Stále teprve dvaadvacetiletý záložník se po dobré práci Van Wolfswinkela zjevil sám před Bakkerem a z bezprostřední blízkosti ho pohotově obstřelil. Hosté přeci jen zdramatizovali tento duel zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, jelikož o snížení se postaral Kornelius Hansen parádní ranou z osmnácti metrů k přední tyči, avšak v 84. minutě vrátil Twente dvoubrankový náskok Daan Rots přízemním pokusem kolem Bakkera po finální kolmici střídajícího Taha a pak se v následujícím průběhu již nic zásadního nestalo.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
31
27
3
1
103 : 17
84
2
Feyenoord Rotterdam
31
23
6
2
80 : 24
75
3
FC Twente
31
19
6
6
59 : 31
63
4
AZ Alkmaar
31
17
7
7
62 : 35
58
5
AFC Ajax
31
13
10
8
65 : 58
49
6
NEC Nijmegen
31
12
11
8
59 : 47
47
7
FC Utrecht
31
12
10
9
45 : 43
46
8
Sparta Rotterdam
31
12
7
12
46 : 43
43
9
Go Ahead Eagles
31
11
9
11
45 : 42
42
10
SC Heerenveen
31
10
6
15
50 : 64
36
11
PEC Zwolle
31
9
8
14
43 : 59
35
12
Fortuna Sittard
31
9
8
14
36 : 55
35
13
Almere City
31
7
12
12
31 : 51
33
14
Heracles Almelo
31
9
5
17
41 : 65
32
15
SBV Excelsior
31
5
11
15
46 : 66
26
16
RKC Waalwijk
31
6
7
18
31 : 52
25
17
FC Volendam
31
4
7
20
30 : 75
19
18
SBV Vitesse
31
5
5
21
25 : 70
2

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
afc ajax

Sorry ale tá červená bola trochu. O prísna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele