Další články

Olomouc potvrdila konec trenéra Saňáka. Přesune se do Pardubic?

Trenér Jiří Saňák skončil v Olomouci, s nimiž vypadl v semifinále nadstavbové ligové skupiny o Evropu. Sigmu dočasně vedl od února po odvolání Václava Jílka. Klub o tom informoval na svém webu.

Super velká kauza, říká Železný o Krejčího podepsaném dresu

Pražská Sparta v sobotu obhájila ligový titul, ovšem velkou a důležitou událost kalí z pohledu klubu dva momenty. Policejní zásah proti fanouškům ihned po skončení utkání v Mladé Boleslavi a fotografie, na které kapitán Ladislav Krejčí (25) podepisuje dres s nápisem Jude Slavie a číslem 88, které odkazuje k nacistickému Německu.

Osm nápadníků ze čtyř zemí, o Vitíka je v zahraničí zájem

Dvojnásobný vítěz FORTUNA:LIGY Martin Vitík dosud prošel ve svých jednadvaceti letech třemi klubovými adresami. Kromě Sparty, do jejíž mládežnické akademie dorazil v roce 2017, šlo o celky Králův Dvůr a Tempo Praha. Letos v létě by však mohl po sedmi letech znovu převlékat trikot.

Titul znovu pro Priskeho bandu aneb Události 4. kola nadstavby FORTUNA:LIGY

Ve čtvrtém kole nadstavby FORTUNA:LIGY se rozhodlo o titulu. Sparta totiž bez potíží vyhrála v Mladé Boleslavi 5:0 a mohla začít slavit. A nechyběla ani zastávka na benzince. Slávistům už tak vítězství v Uherském Hradišti nebylo nic platné, Slovácko padlo 1:2.

Hellebrand si vyzkouší první zahraniční angažmá, České Budějovice vymění za Górnik Zabrze

České Budějovice po sezoně opustí jedna z opor Patrik Hellebrand. Pětadvacetiletý záložník neprodlouží s jihočeským prvoligovým klubem smlouvu, která mu vyprší v létě, a zamíří do polského Górniku Zabrze. Dynamo o tom informovalo na svém webu.

Komise: VAR chyboval, neměl intervenovat ve Zlíně při gólu Žáka

Podle komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR neměl v nedělním utkání 4. kola ligové nadstavby mezi Zlínem a Bohemians videorozhodčí Tomáš Klíma intervenovat po brance vstřelené domácím Filipem Žákem. Hlavní sudí Karel Rouček gól neuznal, "Ševci" ve skupině o záchranu prohráli 1:2 a kolo před koncem zůstali na posledním místě tabulky, takže jim hrozí přímý sestup.

Krejčí se distancuje od rasismu. Musím hlídat, co podepisuju, uvědomuje si

Ladislav Krejčí, kapitán Sparty, uznal, že musí být zodpovědný za to, co podepisuje, od projevů rasismu se však distancoval. Český reprezentant tak zareagoval na fotografii, která koluje na sociálních sítích. Po sobotním utkání v Mladé Boleslavi, kde si Letenští výhrou 5:0 zajistili obhajobu ligového titulu, jednomu z fanoušků podepsal sparťanský dres s číslem 88 a nápisem "Jude Slavie" místo jmenovky.

Zásah policie v Mladé Boleslavi: Událostmi se bude zabývat LFA i disciplinárka

Událostmi ze sobotního utkání předposledního kola ligové nadstavby v Mladé Boleslavi, kde pražská Sparta oslavila obhajobu titulu, se zabývá i Ligová fotbalová asociace (LFA). Policie chvíli před koncem podél ochozů po žádosti pořadatelského klubu o pomoc rozestavila těžkooděnce a ti po závěrečném hvizdu zasáhli proti několika fanouškům hostů, kteří vběhli na trávník. Dění v Boleslavi bude v úterý řešit ligový výbor a ve čtvrtek pak také disciplinární komise. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Sparta obhájila titul. Priske a Rosický změnili klubovou kulturu, uvedl Polom

Sparta po 23 letech obhájila ligový titul. Parta kolem kapitána Ladislava Krejčího udělala poslední krok v Mladé Boleslavi výhrou 5:0 a před středečním finále MOL Cupu si odškrtla první z vytoužených trofejí. Proč je aktuálně nejlepším týmem v Česku? V čem momentálně nejvíc zaostává úhlavní rival Slavia? A s jak velkým průvanem v kabině se dá počítat během léta? To jsme probrali s bývalým hráčem Letenských, který pamatuje poslední double, Romanem Polomem.

Jsem nejšťastnější člověk na světě, radoval se Krobot po záchraně

Za životní zápas označil Ladislav Krobot domácí utkání předposledního 4. kola ligové nadstavbové skupiny o záchranu s nováčkem Karvinou. Třiadvacetiletý útočník premiérovým hattrickem v nejvyšší soutěži zařídil Pardubicím nejen výhru 4:0, ale zároveň i definitivní jistotu udržení mezi elitou. Na tiskové konferenci prohlásil, že po třetím gólu se cítil jako nejšťastnější člověk na světě.

Pardubice zachránil na nejvyšší úrovni, Kováč přesto nepřímo potvrdil konec ve funkci

Trenér Radoslav Kováč po definitivní záchraně Pardubic v nejvyšší soutěži nepřímo potvrdil konec u týmu. Na tiskové konferenci po vítězství 4:0 nad Karvinou v předposledním 4. kole nadstavby prohlásil, že se vztahy mezi ním a vedením klubu změnily. O své další budoucnosti mluvit nechtěl. Autor hattricku Ladislav Krobot následně novinářům prozradil, že Kováč už před časem hráčům oznámil, že po sezoně východočeské mužstvo opustí.

FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola nadstavby: Kuchta odšpuntoval mistrovské oslavy

Hráči Sparty vyhráli díky čtyřem gólům Jana Kuchty v předposledním kole ligové nadstavbové skupiny o titul v Mladé Boleslavi a poprvé od roku 2001 obhájili trofej. Pražané udrželi před městským rivalem Slavií, která třetí sezonu po sobě obsadila druhé místo, čtyřbodový náskok. Vršovickým v souběžně hraném utkání nepomohlo ani vítězství 2:1 na Slovácku.

Oslabený Hradec pokazil Grigarovu rozlučku a je krok od finále

Teplice v úvodním semifinálovém duelu play off Fortuna ligy o Konferenční ligu prohrály na vlastním hřišti s Hradcem Králové 0:1.

FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby: Zlín může sestoupit

V české nejvyšší soutěži může být vyluštěna hlavní tajenka, za určitých okolností může sestoupit Zlín. Ševci ztrácejí na dně tabulky bod na České Budějovice a dva body na čtrnáctou Karvinou. Pokud doma neporazí již zachráněné Bohemians 1905, mohou v případě úspěchu obou konkurentů získat definitivu posledního místa. Úvodním duelem začne finále skupiny o Evropu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele