26. kolo
12.03.2011 15:30 CET
6 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hamburger SV 6:0

Ne že by v Mnichově byly problémy rázem zapomenuty, ovšem pádnější reakci na tři porážky v řadě nemohl Bayern předvést. V tradičním souboji jihu proti severu doslova smetl Hamburg půltuctem branek a výborně se naladil na úterní odvetu Ligy mistrů proti Interu.

Úvod utkání ale nebyl z domácí strany úplně suverénní a HSV se hra na rychlé kontry celkem dařila. V desáté minutě pálil Petrić a Kraft musel předvést velmi dobrý zákrok, na druhé straně bylo poprvé živo o šest minut později, po Robbenově standardce a hlavičce Gómeze se fantastickým zákrokem prezentoval Rost. Prakticky nově utvořená obrana v čele s van Buytenem ovšem netvořila pro mnichovskou hru ideální základ a toho mohl využít například Guerrero, který ovšem svojí akci nedotáhl do zakončení.

Zhruba úvodní půlhodinu bylo dění na hřišti vyrovnané, poté ale začal bavorský kolotoč. Gómez si poradil s Westermannem i Rostem, následně ale zblízka lajdácky trefil jen tyč a o okamžik později ho střelou do břevna napodobil Müller. Chvíli nato trefil brankovou konstrukci také van Buyten a ve 40. minutě již přišlo to, co přijít muselo. Ribéry s Robbenem využili volného prostoru na levé straně, prve jmenovaný přihrával a druhý tvrdě pálil pod břevno - 1:0.

Pokud ještě o přestávce hosté cítili šanci na bodový zisk, tak po pár minutách museli kapitulovat. Hned v 47. minutě zahrál Robben volný přímý kop na zadní tyč, kde míč minul na hranici ofsajdu pohybující se Gómez a kulatý nesmysl i přes Rostovu snahu zapadl do sítě - 2:0. Hamburští byli naprosto demoralizováni a postupem času to s nimi bylo jen a jen horší. V 53. minutě Robben ještě branku přestřelil, dvě minuty nato mu ale předložil míč na zlatém podnose Ribéry a nizozemský šutér do prázdné branky završil hattrick - 3:0.

Domácí poté lehce zvolnili a před Ligou mistrů byli šetřeni Gustavo, Gómez a Robben, posledně jmenovaný ale ještě před svým vystřídáním vyslal do křídla Ribéryho, který přesprintoval Kačara a povedeným lobem přehodil bezmocného Rosta - 4:0. HSV bylo zralé na ručník a další branku dostalo v 79. minutě, to po neodvráceném rohovém kopu přihrál Altintop nalevo Müllerovi a ten zvýšil již na 5:0.

Hosté z přístavního města si ale museli vypít kalich hořkosti do dna a pět minut před koncem dostali šestý "kousek". Neudržitelný Ribéry si pohrál s Kačarem a ostře nacentroval do středu šestnáctky, kde se míč odrazil od hamburského kapitána Westermanna a jeho vlastní branka tak uzavřela skóre na konečných 6:0. Bayern se tak minimálně do zítřka dostal na čtvrtou příčku a na tu třetí ztrácí jen dva body, zatímco HSV čeká už jen boj ve středu tabulky.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5 3

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Prohraje ten, jehož vůle poslat trenéra do prdele bude silnější ! Doufám,že vtomto zvítězí BAYERN ! Bude to totiž jediné v čem mohou letos zvítězit ! O ostatní se už postaral LvG !!

Reagovat
smazaný uživatel

kluku tobě fakt tleskám...ty tvoje komenty..

Reagovat
smazaný uživatel

snad se propast o 2.místo nezvětší BAYERN má ještě 2.výzvy FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

remíza...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes musíme ZABRAT!!! Výhra nad Hamburgem, jinak to vidím s LM velmi špatně.

Mohl by se konečne trefit ribery, poslední dobou hraje špatně, možná bych spíše nasadil Kroose, ale to Gaal neudělá. Potřebujem výhru jako sůl, vidím to na:

4:2

Gomez, Robben, Gomez, Muller - Petrič. Westermann

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern München 2:0 Hamburger SV

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se snad Ribéry dostane do formy.. snad takhle budou pokračovat v úterý..FC Bayern!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ARJEEEEEEEEN ROBBEEEEEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Cucej!!! moc skvěle FCBM !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele