3. kolo
08.08.2014 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Jihlava znovu neuspěla, body přenechala Bohemians 1905

Souboj celků, které po dvou kolech neměly bodový zisk, nakonec ovládla Bohemka, která se během prvního dějství ujala vedení, Jihlava sice ještě dokázala odpovědět, dvě minuty před koncem ale rozhodl Martin Cseh.

Byli to ale domácí, kdo začal o poznání aktivněji. Na první opravdu nebezpečnou šanci si však museli diváci počkat takřka třicet minut. Po průniku Vaculíka se dostal ke střele Kukol, ovšem vymezený prostor svým projektilem nenašel. Zanedlouho pak udeřilo na opačné straně: Moravec si poradil hned s dvojicí protihráčů, následně oslovil Mikuše, jenž otevřel skóre - 0:1.

Hned po změně stran se však mohlo začínat od začátku. Harba poslal do šestnáctky prudký centr, který nešťastně tečoval Brabec, pohotově reagující Švenger si ale věděl rady a mičudu za svá záda nepustil! Krátce nato mohl zvýšit vedení Bratanović, rozhodčí ovšem kvůli chybnému ofsajdu branku neuznali. Naopak se radovala Vysočina: Vaculík oslovil Kučeru, jenž zpoza vápna natáhl a vydařenou střelou vyrovnal na 1:1. Jihlava tím zaznamenala první letošní trefu.

Domácí ekipa následně vrhla všechny síly do útoku, kouč Karel Rada místo obránce Vidličky poslal do hry o poznání ofenzivnějšího Kosaka, ani to mu však nebylo nic platné. Velkou možnost měl opět Bratanović, tentokráte ale branku nenašel. Rozhodnout tak mohl ostrostřelec Harba, jenž se šikovně uvolnil, ale potom branku netrefil! Místo toho po standardce rozhodl Cseh - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
cerwi

kdy jindy, když ne v tomto zápase?! Jihlava 2:0 Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
vanGomm

Tady se už vlastně hraje o důležité body o záchranu.Jihlava snad ve třetím zápase neprohraje.Bohemians po prohře na Slovácku hrají znovu na cizím hřišti,tak mě to zde vychází na X.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že dnes Vysočina zabojuje urve body tip 2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

po prvních 5. kolech bez bodu.... Ted jedou na Slovácko a do Jablonce...těžký !!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v naší ubohé lize jsou fakt k smíchu, viz neuznaná branka Bohemians

Reagovat
vanGomm

Tak ono to s nima není valné celkově.Ostatně o tom jsme se mohli přesvědčit na nedávném MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je taky o tom do jaké míry jsou to omyly a do jaké korupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat zrovna tenhle rozmer je na diskusich apod ciste spekulativni...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že v televizi říkali Tomáš Kučera a ne Jindřich Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych upozornil že ve Vysočině žádný Jindřich Kučera ročník 93 nepůsobí !!! Pouze Tomáš Kučera, který tady na EF není ani na soupisce. A to je ročník 91 a záložník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele