ABIDAL POTVRDIL ÚMYSL ODEJÍT

13.04.2007, 11:16
Aktuality
Aricu Abidalovi je Lyon už malý. Francouzský reprezentační bránce by rád vyzkoušel angažmá v jiné zemi a je připraven přestoupit. V úvahu připadá především španělská Primera Division a italská Serie A...

"Ve svém srdci cítím, že bych měl odejít. Nechci odejít jako nějaký rebel, ale mám ambice vyzkoušet si něco jiného," prozradil Abidal v rozhovoru pro list Le Parisien.

O Abidala je velký zájem ve Španělsku, krouží kolem něho Valencia a také Barcelona, která by ho s Lyoem mohla vyměnit za Giulyho. "Miluji tuhle zemi, její kulturu a fotbal," přiznal obránce.

V úvahu však připadá také Apeninský poloostrov, velkým fanouškem Abidala totiž je trenér římského AS Luciano Spalletti. "Už jsem mluvil s Philippem Mexesem (francouský obránce AS Řím) a ten mi okamžitě potvrdil, že třenér Říma o mě má velký zájem," prozradil dále Abidal.

Abidal není jediným obráncem na odchodu ze Stade Gerland. Přání opustit po sedmi letech klub projevil rovněž jeho bývalý kapitán Claudio Cacapa. Brazilský fotbalista oslední dobou vysedává jenom na lavičce náhradníků a zájem o jeho služby již projevila Fiorentina.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Matej

Musi ist do Barci, potrebujeme laveho becka !!! Uz nech ho kupia teraz a bude pokoj !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Ayala by mohl zůstat ve Valencii. Zkušený argentinský obránce se sice již jako volný hráč upsal Villarrealu, vedení Valencie však zvažuje možnost jeho odkoupení za šest milionů eur.

Reagovat
HOST*Matej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dadoprso

Jjj, Giuly zpět do Monaca , to by byla krása

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

něco mi tu nehraje, co to asi je?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele