ABIDAL PŘIZNAL ZÁJEM VALENCIE

09.04.2007, 13:04
Aktuality
Velký zájem je v Evropě o Erica Abidala. 27letého obránce pětinásobného francouzského šampiona z Lyonu lákají především španělské kluby, již dlouho se mluví o Barceloně a Realu Madrid, sám hráč nyní přiznal zájem Valencie...

"Valencia je jednou z možností. Mám už malou představu, kterou jsem předložil prezidentu Aulasovi. On je v tuto chvíli jediným, kdo rozhodne o zbývajících dvou letech mé smlouvy," prohlásil Abidal.

Lyon v létě zřejmě přijde o několik hvězd a právě Abidal by mohl být jednou z nich. Prezident Jean-Michel Aulas s odchodem dvou nebo tří fotbalistů základní sestavy počítá, fanoušci Lyonu však nemusejí smutnit - trenér Gerard Houllier by podle Aulase mohl na posily dostat až 200 milionů eur.

Lyon v letošní sezóně míří za ziskem šestého titulu v řadě. O víkendu sice jenom remizoval na hřišti nováčka z Valenciennes 0:0, druhý Racing Lens však prohrál v Rennes a náskok Lyonu na čele tabulky se ta zvětšil na 17 bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Del Horno, Moretti...Abidal

Reagovat
HOST*venab

moreti pujde do haje..... nebo bude hrat stopera.. myslim ze kupime nanejvis jednoho stopera a odejde ayala a navarro a si, tak se nam rezervni hrac na víc postů bude hodit-po skusenostech se zraněníma po posledních pár letech

miguel albiol alexis abidal

Reagovat
smazaný uživatel

200 mega???

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se 40-60mil liber.

Reagovat
HOST*Matej

No jak da Lyon 200mega tak nevem potom Barca by mohla dat 500mega omg su to blaboly urcite si nemôzu dovolit vyvalit 200mega len tak do luftu!!

Reagovat
HOST*Matej

A Abidal musi ist do Barci treba ho tam !!

Reagovat
HOST*Carlitos

Ve Valencii ho nechci, jak Del Horno tak Moretti jsou dost kvalitní a je blbost se jednoho z nich naprosto zbytečně zbavovat...

Měli bysme raději uvažovat třeba o někom do útoku, když zase bude Morientes mimo.. pokud by hál silva zleva nebo uprostřed zálohy, dokážu si vedle Villy představit takovýho Palacia, to by byla posila jak hrom, navíc by dost dobře zapadnul do herního stylu Valencie

Reagovat
HOST*aimar21

Carlitos: uplne stebov suhlasim!!! EMILIANO je super def!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dost přeceňovaný hráč. Ještě si vzpomínám, jak se tady někteří culés během Mundialu Realu smáli, že chce koupit další střevo a když vyšel najevo zájem Barcy, tak to byl najednou bůh .

Ale co se dá dělat, leví beci zkrátka nejsou . Takže je nejlepší si někoho vychovat . Torres .

Reagovat
HOST*aimar21

david ceracheria cerra :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, leví beci nejsou. U Abidala jde navíc o to, že za Lyon hraje dobře, ale v repre to enní žádná sláva. Myslím, že jsou i lepší možnosti, Abidal je takový dobrý nadprůměr, zkrátka jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátka jistota, přesně tak, ale nějak mi nesedí, že budete mít na jednom kraji Zambrottu a na druhém Abidala, to by prostě nebyla Barca, chce to aspoň na jedné straně nějakého letce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho? Nejlepší by byl asi Evra, ale to nevyjde...

Reagovat
HOST*Matej

By sa mi lubil Philip Lahm, alr toho by Bayern asi sotva predal

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Abidalovi jsem nikdy nic neměl. Dopředu to sice není žádná sláva, ale potřebujem spolehlivost a to je jeho doména.

Nicméně první volba je Alvés.

Docela by mě zajímalo, koho nakonec získáme na bolavé místo sestavy - DM...

Reagovat
HOST*Matej

Môj velky sen Daniele De Rossi alebo Xabi Alonso, ale najrealnejsie vyzera Albelda!!Sissoko by tiez nebol zly!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je s míčem slabý. Tam potřebujeme někoho s dobrou rozehrávkou. A takových Dm je málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele