Abraham se po třech a půl letech chystá na návrat do české ligy

18.01.2012, 12:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (217)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo z Martinem jsem bydlel rok na stejném internátě . Byl to tehdy fajn kluk . nevím co se pokazilo .

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi nedomyslim, k cemu tehdy vlastne doslo. Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš dát jen na média. O Řepkovi například si myslím, že je to kokot i jako člověk - viz. jeho rvačka s otcem černého chlapce, potom, co jeho manželka řvala, že je to černá špína (a to ukazuje spíš na demenci matky, než Řepky). Byli v tom prachy, aby z toho nebyla žaloba, ale tak už to chodí, každopádně nikdo nevíte, jak to s ním doopravdy je...

Reagovat
twerp

a jak to můžeš tvrdit, když o tom nic nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nic ani já ani ty...Takže??? Já jen říkám, že to nemusí být špatný člověk, stejně tak jím nemusí být Řepka, i když u něj mi to přijde pravděpodobný (viz. příklad co jsem uváděl). Každopádně je obrovský rozdíl, jak se hráč chová na hřišti a jak v soukromí... Třeba Zbyněk Pospěch na hřišti válí a je tvrdý, ale není určitě podlej, zatímco v soukromí bije manželku a tchýni (což mi přijde i vtipný, ale hlavně to není žádný vzor ctnosti)... Takže asi tak

Reagovat
twerp

a řepka je na hřišti podlý?

Reagovat
smazaný uživatel

A tys tam byl na tom zapase? Jak muzes rict, ze jsme ovlivneni medialni masazi a pak napsat, ze si napriklad o Repkovi myslis, ze je kokot i jako clovek? A mimochodem, Repkuv syn je chudak, ktery trpi za to, ze ma otec vybusnou povahu ... ja treba, a to Spartu a vsechno tady to jeho zbozstovani mistni (spartanske), rozhodne nemusim, si myslim, ze Repkovu povest umele prizivuji media a kdyz napisou vsechno tak jak se jim to hodi, tak je jasny, ze je pak za c****a do kteryho se vsichni budou trefovat. Neni bez chyby, udelal veci, ktere ja odsuzuji, ale ten medialni hon na nej

Reagovat
Filip12

já bych s tím nebydlel ani v činžáku kdyby bydlel v přízemí a já v nejvyšším patře

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by nedosahl.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=9TUjcCb2XaM Asi nejslavnější počin Abraháma, když byl ve Spartě.

Reagovat
jazzmaster

je to magor

Reagovat
joshua

Trochu startovací, no. Na něj, aby měl člověk připravenou uspávací pušku.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, jak seděl na lavičce a pak úplně zběsile vyběhl a museli ho krotit snad 3 frajeři. Nevím, co si chtěl tímhle dokázat, další z dílny psychopatických bláznů v rudém dresu.

Reagovat
joshua

Já si myslim, že by tomu rozhodčímu nic neudělal a jen dělal ramena. Si řek, že když rozhodčímu nadává půlka týmu, tak se taky připojí a bude nejdrsnější.

Reagovat
Puskas

Jako vtip dobré, jako teze naivní.

Reagovat
7kaka7

jéje co je to za řečičky nestačí napsat že nenávidíš Spartu? nemusíš si tu hrát na nějákýho aristokrata co by se kvuli nějaké hře která neni plná emocí jak ty řikáš nerozlobil

Reagovat
smazaný uživatel

to psát nemusím, to je jasná věc ohledně mé náklonnosti ke Spartě. A řečičky? To mě to příjde normální to chování Abrahama?

Reagovat
7kaka7

ne Abrháma ne ale jenom protože nechápu co ho tak naštvalo a pro to kdo to je. Jelikož to žádný srdcař nebyl a ani nehrál a takovým je většinou výsledek u prdele, kdyby tam vylít třeba Bláža tak to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham byl dobrý magor. Měl toho rozhodčího sejmout . Sparta ho jako hráče nepotřebovala a tomu rozhodčímu by to jen prospělo. Mimochodem, ten komentátor, co plácal pitomosti, že sparťani narušili pietní zápas na počest zesnulého Marečka, je taky dobrej debil.

Reagovat
fantomas

Ježiš, Mareček, bych málem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, čeče, tentokrát s tím komentátorem souhlasím (mimochodem, byl to Petr Svěcený). Hrálo se proti Spartě, plnej stadion, hrálo se za V. Marečka a pak dva kreténi neunesou prohru a chovají se, jako kdyby dostali koňskou dávku adrenalinu a dopadlo to jak to dopadlo. Řekni mi třeba, proč musel napadat toho kameramana, když nic nedělal, jen stál a točil, což je jeho práce. Proč tam startoval ten dement Abrahám? Ty vole, aspoň trochu soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak trochu soudnosti? To co se děje na hřišti nemá nic společného s tím, že zemřel jejich trenér. Prostě to dva naši hráči neunesli a byli za to také potrestáni. A Svěcený si jen přihřával polívčičku tím, že si hrál na moralistu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to profíci. Mělo se to důstojně dohrát a pak třeba poslat na svaz připomínku na to, jak to rozhodčí pískal. Takhle z toho dva dementi udělali frašku. A Svěcený měl naprosto pravdu s tím že "závěr zápasu se stal nechutným". Viděls snad někdy, že by někdy a někdo napadl jen tak kameramana, strkal do rozhodčích a pourážel všechny okolo a to vše za pár desítek vteřin jako pan "Řepka co? Ty kurvo!" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to bylo v pořádku. Oba to totálně posrali. Ale nelíbilo se mi, že se do toho tahala Marečkova smrt. To je prostě manipulátorství.

Reagovat
smazaný uživatel

no, celá veřejnost brala toto utkání jako zápas za Marečka. Tak proto.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. Ovšem, to co říkal Svěcený, si pak lidi vyloží tak, že se takto agresivně zachovali schválně na truc pietní náladě po smrti Marečka.

Reagovat
Zofka

Práce kamaremana je natáčet, ale to že jsou jako hyeny a kameru ti strčí až do zádele, je ale věc jiná. Občas jen zírám, co si kamerameni všechno dovolí a kam všude dokáží vlézt. Nejvíc mě to fascinovalo na Tour de France, když tam zapadli do jámy, cyklisti byli od krve od ostnatého drátu, jeden tam řval bolestí polámaný a seběhli se 4 kameramani a 30 sekund to natáčeli než přišla pomoc, místo toho, aby někomu sami pomohli. Já tohle nemám rád a být místo Řepky vytočený já, tak s tou kamerou švihnu o zem Jinak mu fakt ruplo v bedně, to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, o tom žádná, to jsou tzv. paparazzi. Ale sám musíš uznat, že tenhle mu až do prdele nelezl, stál v dostatečném odstupu od něj. Kdyby mu šel kamerou až pod ksicht, tak neřeknu ale takhle..

Reagovat
Zofka

No mě to právě vůbec nepřišlo. Skoro živě vidím jak tam jak šášula teatrálně poskakuje a snaží se ho mít maximálně v záběru s obličejem.

Reagovat
soukup

kdyby teatrálně poskakoval, tak jedno velký nepoužitelný hovno

Reagovat
soukup

*tak natočí

Reagovat
Zofka

Pro příklad třeba záběry při rozcičování před slalomem. Záběry jak mezi závodníkama na startu (poměrně normální a častý záběr), ale když to vidíš živě, tak u toho fakt tak ten kameraman vlezle popobíhá a nadbíhá hvězdám, točí je z metru až ze dvou a je to komické. a taky hlavně hodně nepříjemné ...

Reagovat
Puskas

To je, ale toto nebyl ten případ, borec stál na svém tradičním místě a byl spolu s tím pořadatelem Řepoňovi nejblíž, tak to odskákal. Proč to tu řešíme - je to iks let stará záležitost, a vím, že je ten odkaz tu.

Reagovat
soukup

ano vypadá to komicky, stejně tak když je nějaká tiskovka a novináři strkají diktafon lidem pod nos a vždycky když začne mluvit někdo další tak se zvedaj a přesouvají diktafon k druhýmu nosu, ale prostě by měl být člověk v takové pozici na kameru zvyklej a nechovat se jako pako, prostě to takto ve světě médií funguje a lidi chtějí záběry z metru víc než záběry z padesáti metrů...

Reagovat
Zofka

Souhlas, jen jsem chtěl ukázat pochopení, protože to ty sportovce hrozně štve a když jsi nasupenej a jeden se tam takhle připlete, tak to schytá. K tomu teatrální komentář, jako kdyby to byl atentát na ČT Ale vůbec to chování nechci schvalovat.

Reagovat
soukup

ten komentář je samozřejmě přestřelenej, to Svěcený nezvládl

Reagovat
Puskas

Svěcený byl hodně překvapený a dal to najevo, to, myslím, tehdy přakvapilo takřka všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Neposkakoval tam, ale podle mě ten kameraman dobře věděl co dělá .

Reagovat
Puskas

svou práci, tak jako snímá všecky střídající hráče, byl prostě tam, kde podle Řeponě být neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle: Ten kameraman dělal svou práci, na druhou stranu šel k Řepkovi poměrně dost blízko, Řepka mu řekl "Netoč mě." Kameraman točil dál a o riziku nějaké podrážděné reakce ze strany Řepky věděl a podle mě s ní i trochu počítal. Nicméně Řepa se na něj měl vysrat. Uškodil jenom sám sobě.

Reagovat
soukup

tak to je jasné, že tušil, co se může stát. I když stejně spíš čekal nějakou píčovole a ne rovnou ránu

Reagovat
Zofka

A při tom ten kameraman byl docela hromotluk. By Řepoun čučel, kdyby tu kameru položil a pak ho ztkoukl. Červenou kameraman dostat nemohl, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli viděl, co Řepka dělal předtím, tak byl dost naivní, že to bude jen pičovole .

Reagovat
soukup

dyť mu tu kameru nikam nerval, prostě točil mezi střídačkama, pravděpodobně tam stál celý zápas...

Reagovat
Zofka

To se jen zdá, ale byl ve vzdálenosti natažené ruky (půlkrok). to je moc blízko na to, aby tě to naštvalo i nenaštvaného.

Reagovat
Puskas

Jenže kamera je normálně v tomto prostoru.

Reagovat
Zofka

Netvrdím, že ne. Je tam normálně, stejně jako za lajnou. Jenže za těma lajnama jsou na jednom bodě a otáčí se s ní. Tady jí ma kameraman na rameni a pendluje k zajímavým věcem. A ač se to nezdá, tak tam fakt lezl Řepkovi cca na 40 cm od obličeje. 3:20 to je vidět.

Reagovat
Puskas

No, on tam byl spíš při té strkanici, tak to pak vzal razem.

Reagovat
soukup

není normální na kameru, co je metr od tebe reagovat agresivně a fyzickým napadením, pokud jsi člověk v pozici ve které jde nějakou kameru očekávat. Tady ten kameraman opravdu nedělá nic špatnýho...

Reagovat
Filip12

a ne snad ? to se hrálo jako vzpomínkový zápas

Reagovat
soukup

proč by tomu rozhodčímu prospělo sejmout?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka. Protože nás v tom zápase zaříz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám ti snad vypsat, kolikrát nás rozhodčí zařízl, hlavně v minulé sezóně. A to se sami slávistům smějete, že brečí na výkony rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to s tím má společného? Já jen napsal v nadsázce trochu ostřejší komentář a ty hned prskáš. Myslíš, že nevím, že nám rozhodčí v minulosti hodněkrát něco připískli?

Reagovat
smazaný uživatel

no, mohl sis odpustit ten komentář "a rozhodčí nás zařízl". Jako byste byli jediní na světě, koho rozhodčí zařezával (a přitom to bylo spíš vždy opačně).

Reagovat
smazaný uživatel

A nezařízl nás snad tehdy? To mám jako držet hubu, když nás rozhodčí poškodí? Obvykle se k výkonům rozhodčích nevyjadřuju, snažím se hodnotit spíš výkon Sparty. Ale takhle zpětně, proč to neříct? Když nám rozhodčí naopak pomůže, tak to taky klidně přiznám, já s tím nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, už je to několik let zpět. Tak na to nebudu vůbec poukazovat. Takhle to opravdu vyzní, že zpětně naříkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Naříkání vypadá jinak, tehdy jsem byl nasranej. A říct dnes, že nás zařízl, je asi stejné, jako když řeknu, že nám rozhodčí výrazně pomohl v zápase s Viktorkou Žižkov na jaře 2000 (výhra 3:2). Ale popravdě po těch Teplicích se můj vztek neobracel ani tak k rozhodčímu, ale psíš na toho šéfa pořadatelů, který nadával Řepkovi (Řepka na něj údajně plivnul, takový to hovado v kabátu).

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je vůl, že se nechal vyprovokovat tímhle šaškem. A druhá věc, nemá co plivat po cizích lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho na něj neplivnul. Jen mu řekl přibližně totéž, co ten pořadatel. Který měl mimochodem také dostat odpovídající trest, ale jak dopadl, to nevím.

Reagovat
Puskas

Přežil, i když tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že dostal taky trest. Ale jistej si nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky ne. Každopádně u něj bych nevěděl, jaký trest by mohl dostat. Teda kromě vyhazovu .

Reagovat
smazaný uživatel

třeba zákaz vykonávání funkce pořadatele na 15 měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli tohle může nařídit svaz. Jestli je evidence teplických pořadatelů stejná jako na Spartě, tak by to šlo jen těžko zařídit, aby nemohl vykonávat funkci.

Reagovat
Puskas

Jinak jsem už poslal Miru Wiecka, tak by to snad někdy mohl být - je třetí na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

výborná práce Furt přemýšlím o tom Evženovi. Na druhou stranu, já absolutně neumím psát fejetony, to mi někdy nějak moc nešlo. Spíš reportáže či souhrny ze zápasů anebo výjezdů. A Evžen by si zasloužil nějaký článek o sobě. Co ty na to, zvedneš hozenou rukavici?

Reagovat
Puskas

V září, až bude výročí, chci to pojmout jako Evžena a tu zlatou éru, kdy jsme byli v SF PVP.

Reagovat
Puskas

A připrav se na trochu netradičního toho Mirka, snad to projde přes redakci bez újmy

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy jsme porazili i Bayern Mnichov, což byl toho času nejlepší tým v západní Evropě.

Reagovat
Puskas

2:1, i když ten první zápas byl o trochu horší. Rummenige a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to nám dali 5:0. Ale o pár let se konala odveta a my jsme přes ně postoupili

Reagovat
Puskas

To je blbost, i odruhé jsme prohráli - v obou zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

http://thordivision.com/index.php?a=757 Tady jsem krapet sepsal historii. Nooo, v tom druhém dvojzápase to dopadlo tak, že v Mnichově jsme prohráli 2:0 a doma výhra 4:2. Doplatili jsme na počet gólů dosažených na soupeřově hřišti.

Reagovat
Puskas

1. zápas Bayern - Baník 2:0, branky Janzon, Bretinter z pen.

2. zápas Baník - Bayern 2:4, branky Němec, Lička - Koeness, Kraus, Röber, Dürnberger

z knihy Slavné chvíle

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

Reagovat
Puskas

Hoeness, ne Koeness

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

jop, máš recht. Nakonec tomu bylo tak, blbě jsem si to přečetl na oficiálech

Reagovat
AjaxFans

Ale spoň někdy to může být naopak,kdy nejsou zaříznutí ostatní proti vám

Reagovat
AjaxFans

"jsou"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty velké zářezy ve spojitosti se Spartou se dnes už tak moc nestávají. Aspoň já si nic výrazného nevybavuju. Devadesátky na to byly bohatší. Nicméně, když nás rozhodčí poškodí, tak to člověku přirozeně vadí. Když si z toho udělám legraci tak: Zloděj je taky nasranej, když mu vykradou kvartýr. Nebo ne ?

Reagovat
AjaxFans

U nás pískal Adámek pěkné srance proti vám.

No horší,jak mu vyčóruje byt i s lupem

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dopadl vůbec rozhodčí ? Vim že dostal velkej trest ale pak už netušim .

Reagovat
salami

ten měl fakt amok jinak jsem si vzpomněl na Rejžkův sloupek v lidovkách po tomhle incidentu, bohužel jsem ho nenašel na netu, ale Rejžek se tam zastával Řepky, že byl nervozní, protože spěchal domů, aby stihnul filmovej klub na čt2

Reagovat
goodbay

doteď nechápu proč Abrahám tak vyletěl. Chtěl se asi ukázat jako Řepka, ale moc se mu to nepovedlo. Řepka je jen jeden! Řepku jsem ještě pochopil, že byl nas.ranej, ale Abrahám uplně zbytečně až trapně vyletěl. Eda

Reagovat
Josifek

Dobrej blázen, připomněl mi nedávné extempore Gattusa, jenže ten má trošku jinší pověst..

Reagovat
smazaný uživatel

mě stejně sere jak řvou že napadl kameramana ... protože když někomu bliká tak si máš uvědomit komu strkáš kameru pod ksicht ...

Reagovat
smazaný uživatel

mě stejně sere jak řvou že napadl kameramana ... protože když někomu bliká tak si máš uvědomit komu strkáš kameru pod ksicht ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kopyto se vraci?

Reagovat
Filip12

nejnesympatičtější hráč v ČR jinak ten to hezky vzal po Praze se divim že mu pražáci nedaj po hubě

Reagovat
smazaný uživatel

To, že prostřídal kluby jako děvky mi nevadí, horší je jak se chová v kabině i na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Pražákům je víceméně ukradený. V nelibosti byl zejména u fanoušků Slovanu.

Reagovat
Puskas

měl by si vzít na dres padeátku.

Reagovat
Filip12

třeba kdyby to neměl v hlavě vymaštěný tak bych ho třeba vzal i do Repre jak řekl Medynský i reprezentaci takový hecíř chybí a def štít se hodí vždycky samozřejmě kdyby mu bylo o pár let méně

Reagovat
smazaný uživatel

takový kopyto, ty seš fakt hotovej

Reagovat
Filip12

Vondry ho nazval stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Filipe, ty jses ten co v repre chybi a moc!!

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Šumský-Abraham .... no potěž Vendelín

Reagovat
fantomas

No tak z toho přesně všichni skáčem radostí...

Reagovat
Puskas

a kdo neskáče, není klokan

Reagovat
Filip12

a tak sympatický tým to byl

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci byl famozni

Reagovat
Zofka

To jo, i v Bolce pak. Když nehrál tak prohrála, ale většinu "nezasloužené" slávy si odnesl Matějovský. Ale bez Abraháma pokaždé Bolka rupla mi přišlo. Za to bez Matějovského ne.

Reagovat
rufus

Údajně se má Bohemka zajímat o Jirouše. To by bylo jedině dobře, Jirouše nepotřebujeme mít ani v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, to by šlo. I když, Hašek myslím Jirouše docela chválil. Až mě to překvapilo.

Reagovat
rufus

Hašek chválil i Slepičku. Ani jeden z nich si za včerejší výkon chválu nezasloužil. Nevím, co se Haškovi líbilo.

Reagovat
Puskas

že se snažil

Reagovat
Filip12

a jaký že je rozdíl mezi národní házenou a házenou

Reagovat
smazaný uživatel

V národní má branka jiné rozměry, snad se můžou i kroky. A ještě tam budou jiná pravidla.

Reagovat
Puskas

i počet hráčů je snad jiný

Reagovat
Zofka

Jestli se nepletu, tak v Národní házené jsou hráči, kteří jen útočí a nesmí při obraně na svou půlku a pak jsou hráči, kteří brání a nesmí při útoku na útočnou polovinu. Doufám, že ze sebe nedělám hlupáka teď.

Reagovat
Filip12

tyhle pravidla by se mi líbili i v normální házene

Reagovat
Zofka

Tak s těmi polovinami jsme to popletl, ale jinak jsem se celkem trefil

http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_h%C3%A1zen%C3%A1

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

* nemělo být sem a reakce na samsona

Reagovat
Placebo

Reagovat
Gryphonheart

Nemusím ho, vůbec ho nemusím, ale pokud se vyvaruje zranění, nemusí to být nutně špatnej kauf. Možná by stálo za to podívat se i na některé ty mladé vlčáky z třetí německé ligy, když už jsme u toho. První liga je furt první liga a i když peníze by třeba nebyly takový, tak kvalitativně i herně by to pro ty hráče i tak mohl být slušný posun..

Reagovat
rufus

http://fotbal.idnes.cz/svenger-neumim-si-predstavit-ze-bych-chytal-jinde-nez-ve-sparte-psm-/fotbal.aspx?c=A120117_151423_fotbal_pes

Švenger je borec, srdcař a má dobrý názory, mimochodem i na pyro. Doufám, že zůstane naší jedničkou i když přišel Vaclík.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl. Je to frajer. A ten titulek na idnesu: "Na Real a Barcu se hezky kouká, ale Sparta je Sparta." Krásně to řekl. Bylo by super, kdyby u nás byl celou kariéru a samozřejmě jedničkou.

Reagovat
Puskas

Tak je to pro fanoušky, no...

Reagovat
smazaný uživatel

To není poprvé, co se takhle vyjadřoval o Spartě. On jí má v srdci.

Reagovat
Puskas

Takových, co měli Spartu v srdci, už bylo, teď jsou třeba ve Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Z jeho strany věřím tomu, že to není hra pro fanoušky. Stačí Švengera sledovat při hře, jak si užívá, že chytá, nejvíc to bylo vidět v derby a v Plzni. Hecuje kotel, často po zápasech některému z fanoušků dává svůj dres. Je to srdcař a celkem mi je jedno, jaký pohled na to mají Baníkovci.

Reagovat
smazaný uživatel

On je jako Pamić. Taky je plný entuziasmu a je vidět, jak moc ty zápasy prožívá. V Plzni to bylo pěkně vidět, jak má radost, že soka v boji o titulu porazili na jeho vlastním hřišti. A ty dresy taky rozdává velmi často, stejně jako Pamić.

Reagovat
rufus

Takový hráče mám hrozně rád, u nich je vidět, že mají Spartu rádi. Taky proto jsou moji nejoblíbenější hráči týmu Krejčí, Švenger, Pamić a Jarošík. Mimochodem u Pamiće se mi líbí i jak má vyzdobenou jmenovku v kabině. Většina hráčů má klasický bílý lístek se jménem, Pamić si nechal vytisknout naší trikolóru a jméno má napsané na ní.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je teda víc srdcař Raška a jeho rozhovor ohledně návratu do Baníku než tohle, co říká Švenger. To mi spíš příjde jako řitní alpinismus k fanouškům Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je fuk, co si o něm myslíš. Já ho beru jako sparťana, srdcaře. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

no to víš, že jo.

Reagovat
salami

i kdyby, tak furt lepší než kdyby řikal, ted chci rok chytat za Spartu, ale do dvou let chci do zahraničí a kdyby přišla nabídka ted, tak bych jí určitě zvážil

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale tyhle glosy taky nemusím, najednou "Sparta je nadevše, miluju Spartu!!" atd., to mi prostě příjde jako lezení někomu kamsi. Proč se takhle nevyjadřoval před lety, když tam přišel, proč až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

V osmnácti o něj nebyl žádný mediální zájem. Takže se ho na to tehdy nikdo neptal. Dneska ano. Krom toho, takhle se o Spartě nevyjadřoval poprvé. Myslím si, že se do něj trefuješ jenom proto, že je to sparťan. Kdyby chytal podobně mladý brankář za Baník a říkal totéž, tak z toho máš radost.

Reagovat
smazaný uživatel

naši hráči to nemusí říkat do médií, oni svůj vztah ke klubu prezentují jinak, třeba jako Pietrzkiewicz, když šel na hřiště k zápasu a měl na sobě omotanou šálu GieKSa-Baník, či Lukeš, který se x krát zastal fanoušků či vždy zavelí a jdou poděkovat ke kotli po zápase, o Svěrkym ani nemluvím, z toho láska k Baníku jenom září. Tak proto se tu strefuju do něj, pač mi to příjde od Švengera jako šplhání kamsi

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger zase chodí na setkání s fanoušky (není to organizováno klubem), během zápasů a po zápasech hecuje kotel, dává fanouškům dresy, pokecá si s nimi, podepíše se. A na hřišit dává každým okamžikem najevo, jak moc rád hraje za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

dává dresy... A co? Naši hráči jakbysmet (a pak si náhradní musí kupovat z vlastní kapsy pač bohužel víme, jak na tom Baník finančně je). A to není jen případ Svěrkyho a Lukeše ale i mladíků jako jsou Frydrych anebo v minulosti Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Je to hezké gesto vůči fanouškům.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná ale tys tu vytáhl story "a dávají dresy fanouškům", tak sem ti na to odpověděl, že je to normální

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že dresy dávají i jiní. To nic nemění na tom, že je to hezké gesto vůči fanouškům.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano, souhlasím s tebou, naprosto. Jen sem tu ale prostě poukazoval na to, jak jsi obhajoval Švengera s tím, že chodí na sezení s fanoušky a DÁVÁ DRESY. Ale teď už je to beztak mezi námi jen blbý slovíčkaření. Tak toho asi necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že ty důkazy Švengerova sparťanství prostě nechceš uznat a jen vypočítáváš, co dělají baníkovci.

Reagovat
smazaný uživatel

nevypočítávám, dával sem ti jen příklad, že to není jen výsada Švengera, že je to normální u klubistů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem neříkal, že to je výsada pouze Švengera.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už je to ale fakt jen slovíčkaření...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
rufus

Ale můj cíl nebyl tím článkem porovnávat kdo je větší srdcař.. Tak ji na mě reagoval až ty, že Raška je větší srdcař, než Švenger.. Pro mě za mě. Jen jsem tím chtěl ukázat, že přeju Švengerovi místo jedničky, protože se hodně snažil aby si tohle místo zasloužil a má Spartu rád. A jestli ho bere Baníkovec za sparťanského srdcaře, mi je celkem šumák. Pro mě Švenger srdcař je, ať chceš nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, těma kecama o srdcařství jsem si jen připomněl, jak mi chybí liga .

Reagovat
rufus

Mě taky chybí a ještě dlouhej měsíc než začne.. I proto jsem včera šel na tu přípravu. A udělal jsem dobře, viděl jsem naše srdcaře v akci.

Reagovat
Puskas

Já ty Vaše srdcaře neviděl, ale liga mi chabí taky, možná právě proto

Reagovat
smazaný uživatel

jo, okej. To respektuju, jen jsem napsal, co si o tím myslím já. Normální diskuze. Tím bych to asi zakončil

Reagovat
rufus

Normální diskuze, která by se tu prodloužila tak na hodinu a nic bysme stejně asi nevyřešili.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je na úrovni, to je jediná chabá náplast

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se bavíme u jednoho stolu. Pro tři lidi (plus tři kibicové nám čumí do karet). Kdybychom seděli v zasedačce, tak se to zvrtne a skončí to: "Manďák, kde máš čepici?"

Reagovat
rufus

Nekritizuj ho jen kvůli tomu, že hraje za Spartu. Jak si sám uvedl pár příkladů z Baníku, taky nejsou všichni hráči, co mají takový vztah ke klubu nebo fanouškům. A o to víc jsou tito hráči u fanoušků oblíbení. A já třeba Svěrkoše nebo Lukeše za jejich postoj strašně uznávám, i když jsou to Baníkovci. Líbí se mi, že jsou klubisti.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě Švenger zatím prostě není klubista. Pokud mám vyjmenovat, o kterých si to ze Sparty myslím, že by i za ní zemřeli, tak to bude Jarošík, Pamič, Sionko (chudák jeho táta), mladí odchovanci jako Krejčí, Podaný, co šel do Olomouce. Anebo svého času Bony.

Reagovat
j_mrazik

Podle čeho to měříš?

Reagovat
smazaný uživatel

dle chování na hřišti, že za Spartu makali, když slavili gól, tak x krát políbili znak klubu a já nevím co ještě. A jakoby to z nich i vyzařuje, že ten klub mají rádi. To vycítíš, poznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, zrovna tohle přesně dělá Švenger. Má velkou radost z gólů, raduje s s fanoušky, maká na 100%. Navíc ty sdrdcařství posuzuješ podle chování na hřišti (což je normální), ale sám jsi přiznal, že Švengera při zápasech nesleduješ. Tak jak ho pak můžeš posuzovat?

Reagovat
smazaný uživatel

"trevor 20 18.01.2012 15:37

možný to je, já na jeho zápasy nechodím. Konstatuji z toho rozhovoru, co jsi zde pástnul a z toho, jak jste najednou tady oba dva se Sanchou z toho vedle, jakýho že to máte najednou hrozitánského srdcaře ".

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je ono. Svá měřítka pro srcdařství máš nastvený podle chování hřišti, ale Švengera jsi označil za vlezdoprdelku bez toho, aniž bys ho na hřišti sledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo ale všimni si, že jsem tu jen poukazoval na ten rozhovor. Kritizoval jsem tu snad, jak se chová při zápasech? Ne-e, to jsi vytáhl až ty. A všimni si, že se tu o tom ani s tebou nehádám, až když jsi začal vytahovat argumenty ve stylu "dává fanouškům dresy", tak jsem ti odpověděl, že rozhodně není jedinej, kdo tuhle činnost dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde ale o to, že u ostatních poměřuješ srdcařství podle takových měřítek a Švengera označíš za ne-srdcaře bez toho, aniž bys ho hodnotil podle svých měřítek. Jde mi o spravedlnost .

Reagovat
Puskas

Švenger je tam půl roku, za tu dobu Tě může o svém klubismu přesvědčit jen proto, že tomu věřit chceš až tam bude aspoň polovinu času, co třeba Blažek, tak tomu uvěří i ostatní, zatím to je jen povídání pro fanoušky, které musí doložit časem, v krizích nebo při odmítnutí přestupu jinam , i když bude sedět na lávce. Tak to vidím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger je ve Spartě od 18 let.

Reagovat
Puskas

Myslím v základu áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Klubismus se získává jenom v áčku?

Reagovat
Puskas

Jasně že ne, to můžeš získat i se zelenou vestou pořadatele, já narážel na to, že je půl roku v základu áčka, přišel mu silný kokurent, tak mluví trochu pro fanoušky a zároveň i pro trenéra, plus to, že mu tyto věci uvěřím, až ho uvidím v akci déle, navzdory všem protivenstvím, ne po euforii za první podzim v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je pozitivní i to, že za celou dobu, co je ve Spartě se vždy snažil do áčko probojovat, byl na hostovačkách, to ano, ale nikdy neodešel na přestup. Vytrval. To je pro mě dokladem, že opravdu chce ve Spartě hrát a že mu na ní záleží. Teď těmi hezkými slovy jen zlepšil naší náladu. Budoucnost ukáže, jak bude jeho srdcařství pokračovat. Ale rozhodně bych ho neoznačoval za pozéra, či vlezdoprdelku.

Reagovat
Puskas

Ale já věřím, že si nějaký vztah vybudoval, ale říkat, že na Barcu a Real se dobře dívá, ale Sparta je Sparta, je jako liška s kyselými hrozny. Stačí, když zavolá Rapid nebo třeba Freiburk a půjde. A bude to normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tahle věta je vyloženě pro pobavení fanoušků. To nemusí myslet smrtelně vážně. To je asi jako když já říkám "Jižák je víc jak Praha." Myslím to z části vážně, protože mám své Jižní Město rád, ale zároveň je v tom kus čtveráctví, nadsázky, protože Praha je moje opravdové rodné město.

Reagovat
Puskas

Dívej, pro nás ostatní se stane symbolem klubu až po delší době, do té doby bude hráč Sparty se srdceryvnými výroky, což je mu ale určitě jedno

Reagovat
rufus

Přesně. Je u nás 7 let, je vidět, že Spartu má rád. I kvůli tomu do Sparty přišel. Teď stačí, aby neudělal něco, čím by všechno tohle zahodil (viz Straka že..) a třeba bude uznáván i soupeři. Nám může stačit, že se stal oblíbencem sparťanů.

Reagovat
rufus

To je Krejčí taky a od treva už byl označen za srdcaře. Mimochodem já tak beru Krejčího taky, srdcař se nepozná podle toho jak dlouho hraje za A tým.

Reagovat
rufus

Reagovat
j_mrazik

Já bych tyhle věci nepřeceňoval. Jsou prostě hráči, kteří jsou prostě výborní a loajální zaměstnanci.

Reagovat
j_mrazik

* jedno prostě si vyndej... je egal který.

Reagovat
Puskas

hráči

Reagovat
j_mrazik

Nechápu.

Reagovat
Puskas

vyndal jsem slovo "hráči"

Reagovat
Puskas

Vím, že nic moc, v dané chvíli se mi to ale zdálo vcelku vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná byla branka vedoucí na zbýšovské hřiště, kde byla cedulka: "Vstup jen pro hráče." Nicméně nějaký vtipálek škrtnul písmenko "h" a místo něj dopsal "s".

Reagovat
salami

třeba Podaný tak na mě nepůsobil, přišel mi jako kterejkoliv jinej hráč

Reagovat
goodbay

no ale Svěrkoš taky si chtěl vydělat prachy, byl v zahraničí. Možná neříkali, že chtějí bejt celej život v Baníku jako Švenger o Spartě. Ale taky odešli kvůli prestiži a penězům jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

teď mi nějak uniká pointa...Tady se nebavíme o přestupech do zahraničí ale o klubismu a k lásce ke klubu. A propo, Svěrky, vrátil se do svého milovaného týmu když je nejvíc v prdeli, to už ledacos o něčem svědčí. Plus rozhovor s Raškou, který by se taky rád vrátil i když se tím vzdá o boj o titul ve slovenské lize a příjde o pěkný peníze

Reagovat
goodbay

no jasný, já jsem spíš myslel, že řešíš, jak Švengr řekl, že má Spartu v srdci. Tak to zákonitě nemusí znamenat, že si v budoucnu vyzkouší i jiné angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě za mě, ať jde klidně do Uzbekistánu

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho se vsadím, že kdyby to říkal tehdy, tak to taky označíš za lezení do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak jako tak.

Reagovat
rufus

Vždycky říkal, že chce chytat jen za Spartu. Pamatuju si, když měl jít na hostování do Sparty Krč, tak tam nechtěl, protože to byla třetí liga a on se bál, že zmizí Spartě z očí. Nakonec se domluvili tak, že pořád lepší chytat ve třetí lize než nechytat ani za béčko. Slyšel sem ho několikrát říkat, že chce chytat jen za Spartu, ale teď se to samozřejmě dostane i fanouškům ostatních týmu, když už je to známý hráč. A jeho názory zůstávají prakticky pořád stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

možný to je, já na jeho zápasy nechodím. Konstatuji z toho rozhovoru, co jsi zde pástnul a z toho, jak jste najednou tady oba dva se Sanchou z toho vedle, jakýho že to máte najednou hrozitánského srdcaře

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tě ve výsledku štve, že máme radost, kterou se snažíš argumenty nepodloženým rýpáním zkazit, tak? My se do tebe třebe nesrali, když ses tu radoval ze srdcaře Rašky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, nejsem naštvanej, jen mi to příjde úsměvný Kdybych byl naštvanej, tak se vyjadřuju jinak.

Reagovat
salami

moc jsem nepochopil o co ti jde, prostě jsou sparťani rádi, že maj někoho, kdo ten klub má rád, zbytečně do nich rejpáš a přitom dost neopodstatněně, přitom bych našel milion jinejch věcí kvuli kterejm se jim můžem posmívat a rejt do nich

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi o to, ať je levnější pivo a rohlíky...Nemám už náladu se tu znova rozepisovat, si to přečti nahoře.

Reagovat
rufus

Asi tak. I když nemusíte ani vytahovat ty další věci, kvůli kterým byste do nás měli rejpat.

Reagovat
rufus

Není to poprvé co se takhle vyjádřil, není to poprvé, co jsme ho za jeho vyjádření chválili. Teď je ovšem poprvé, co byl pozván k online rozhovoru, tak se to hodilo zveřejnit. Kvůli tomuhle rozhovoru jsem na něj názor nezměnil, přál sem mu celý podzim pozici jedničky, teď si u mě Švenger jen tuhle pozici upevnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma teda podle tebe udelat, aby dokazal, ze je srdcar, vytetovat si znak Sparty na celo? i kdyz si myslim, ze i potom bys rikal, ze to je jen pozer...

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlení už máš vejš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam půjde ?

Reagovat
goodbay

Zich přestoupil do Ružomberku Ještě Kamenár a brankářů bude akorát

Reagovat
goodbay

nebo Zítka

Reagovat
rufus

A tým: Švenger a Vaclík.

B tým: Zítka a Holý.

Kamenár může jít klidně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

když hrál za Liberec tak prohlásil , že mu někdo z Mladé Boleslavy nabídl úplatek( později tvrdil že to byl žert) ,.. ve Spartě incident který zmiňuje nahoře trevor a ve Slavii prozměnu napadl trenéra Jarolíma , protože mu odmítl udělit volno... prostě magor

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě prý ještě seřval kustoda kvůli štulpnám. Jinak s tím Jarolímem...on ho nenapadl, aspoň ne fyzicky. Bylo to prý takhle: Abraham měl nemocnou ženu a chtěl za ní jet (během soustředění), požádal o volno Jarolíma a navrhnul, že si vezme ten sporttester a tréninkové dávky si odběhá. Jarolím ho nepustil a Abraham na to řekl: "Na každou svini se vaří voda."

Reagovat
smazaný uživatel

na ty štulpny si pamatuju , četl sem o tom v hattricku . prý nechtěl hrát z pověrčivosti v černých a pak se taky prý hádal o číslo na dresu protože jeho oblíbenou 26 měl někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej...já to četl taky v Hattricku...nešlo o barvu, ale o materiál...antracit? No a s tím číslem takého někoho buzeroval.

Reagovat
rufus

OT: http://www.youtube.com/watch?v=YmfVta9gDfE

když už je článek o Abrahamovi, tak Baghdatis je taky slušně šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze se zase nevraci k nam do Slavie,urite by se nam hodil pamatuju si na tu pulsezonu co u nas absolvoval,hral fakt skvele, na DH si odvedl svoje a jeste dokazal zakladat dobre akce.Snad se mu bude v Bohemce taky tak darit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele